• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu bir adamla ikinci evlilik

Takip etmeniz gerekmez sadece hangi anlamda yardımcı olmak için yazdınız amacınızı merak ettim gelecegi kimse bilemez zaten ne başkası ne kendi için.
Şöyle anlatayım o halde..
Adam çocuğunu isterse haftanin her günu görür.Yetkili merci ek bir tedbir koymamissa..
Eski eşi, çocuğu için yahut başka konular için illaki iletişime geçer.Yasanmislik var.
Belki de dost olarak devam ediyorlardir.
Yani bu iş sizin kötü biten evliliginizle harmanlaninca ortaya iyi bir resim çıkmıyor.
Siz değil de bu adam sizden bikacak bana kalırsa.

Ben çocuklu bir adamla beraberim ben de evlenip ayrıldım çocuğum yok.
Ben yapı olarak çok kıskanç biriyim normalde Benim hayatımdaki kişi çocuğuyla ilgili haftaici sık sık görüyor okuldan alıp görüşüyor eve bırakıyor vs
Bu soru işaretleri bende de oldu beni öyle bir ikna etti ki.
eski eşiyle tanıştım.
Evet tanıştım. Tanıştırdı. Kadına benim önümde ben kristialia ile evlenmek istiyorum onu çok seviyorum ve kafasında asla soru işareti kalsın istemiyorum sende oğlumun annesisin sen de tanı bil oğlumla da arası çok iyi ve planlarımız arasında oğlumun kardeşi de olacak ve seninle medeni olduğumuz icin onun içini rahatlatmam gerek dedi önünde. Kadın çocuğum mutluysa bende mutluyum tek ortak iletişim çocuk aksi dahi olamaz kafanda soru işareti kalmasın dedi bana. Bende ayrı bir hayattayım benim de hayatımda biri olabilir biz arkadaş değiliz sadece ebeveyniz dedi.
Ayrılık sebeplerini sordum kadın da adamdan farklı hiçbir şey söylemedi teyit etti.
Telefonu hep ortadadır.
Tek konuştukları xxx i okuldan aldım. 5-6 saniye
Çocuk hasta mı oldu İşte hasta oldu ilaçları bu. Konuştukları tek konu bu.
Kadını yolda görsem selamlaşırım. Normalde ben çocuklu biriyle yapabilecek biri değildim ama çok güzel denge kurdu ve inanın şok içindeyim öyle berbat bir evlilik yaşadım ki kaynana görümce sorunu 6 ayda evlilik bitirmiştim pasif bir adamdı eski eşim. Eğer şimdi sırf çocuğu var diye bu adamı bıraksam mutsuz olurum çocuksuz adamla oldum payımı aldım geçmişte. Ha her çocuklu adam böyle olmaz o ayrı tabi
İş erkekte bitiyor

Şöyle anlatayım o halde..
Adam çocuğunu isterse haftanin her günu görür.Yetkili merci ek bir tedbir koymamissa..
Eski eşi, çocuğu için yahut başka konular için illaki iletişime geçer.Yasanmislik var.
Belki de dost olarak devam ediyorlardir.
Yani bu iş sizin kötü biten evliliginizle harmanlaninca ortaya iyi bir resim çıkmıyor.
Siz değil de bu adam sizden bikacak bana kalırsa.
O zaman bu yorumunuzu yazın ayni anda 2 adamla evlilik diyerek ne bana ne başkasına hakaret edemezsiniz terbiyesizsiniz

Ben zaten çocuklu biriyle evlilik yapılırsa yaşanacak sorunları merak ettim ki tabiki bana bişeyleri anlatıyorsa didikleyecegim siz olsanız ikinci kez hata yapmaktan korkmazmisiniz kalbinde kafasinda bitirdiğini bende biliyorum.

Size cevremden bir örnek yaziyim. Kadinin ilk evliligi, adamin ikinci evliligi 2 cocugu var. Adamin evlenecegini duyan ilk es kücük cocugu devamli babaya göndermeye basliyor. Cocuk onlarda kaliyor. Baba sonuc olarak kücügün velayetini aliyor. 3ü beraber yasamaya basliyor. Cocuk ikinci esi kabul edemiyor. Devamli tepki gösteriyor kendi acidan. Baba da cocugun gönlünü yapayim derken bu sefer ikinci esi tamamen devre disi birakiyor. Detaylara girmeye gerek yok.Kadin cok sabirli yoksa kimse daha yeni evliyken onun yasadiklarini kolay kolay kaldirmazdi. Sonuc olarak evlilik devam ediyor, ama inanin su anki hayatina göre bekar hayati daha dertsizdi.

Merhaba uzun zamandır forumda paylaşım yapmıyor sadece ara ara girip konulara yorumlara bakıp kendi sorularıma cevao bulmaya çalışıyordum sonra buraya yazmamın daha doğru olduğuna karar verdim.
3 buçuk yıl önce evden ayrılmış zorlu süreçten sonra 2 buçuk yıl önce ilk eşimden alkol sebebiyle boşanmıştım. Şuan hayatımda biri var ama buraya konu açmamın sebebi ise bir oğlunun olması ve oğluna çok düşkün olup haftada 3 4 kez annesinden alması bu sebeplede sürekli annesiyle iletişimde olması garip bir şekilde annesi istediği zaman hiç çekinmeden erkek arkadaşımı arayip mesaj atabiliyorher ne kadar çocuk için de olsa bu durum beni çok düşündürüyor.
Kıskançlık bi tarafa sancılı çok yıpratıcı bir evlilikten sonra ileri de onunla evlilik anlamında neler yaşarım ne gibi sorunlar beni bekliyor bunlardan korkuyorum.
Bunun dışında çalışkan dürüst ilgili olması beni hala ondan vazgeçememe sebep olanlar.
Burda deneyimli olan ikinci evliliğinde veya ilk evliliğinde çocuklu biriyle evlenenler tecrübelerini paylaşırsa belki ben de sorularıma az da olsa cevap bulabilirim 🙏
Hiç düşünmeden ayrılın derim. Eğer bu söylediklerinizi sorun ediyorsanız şüphesiz sıkıntı yaşarsınız. Böyle olmalı zaten ne kadar hoşunuza gitmese de o adamın çocuğu onlar. İlgilenecek tabi ki. Yapıcak bi şey yok.

Nerden bilebilirim sizce erkek arkadaşım anlatmış olabilir mi?
Çünkü kendisi söylüyor çocuğu kullanıp sürekli para istiyor diye.
Ayrıca ben konuyu bu durumu yaşamış kişilere ama yine de yorumunuz için teşekkür ederim.
kucuk cocugu olan biriyle evlenmek zor bence. cunku cocuk kucuk oldugu icin anne babanin ortak yapacagi seylerin sayisi artiyor. o yuzden bence ugrastirici. siz de makul bir insansaniz eger ve yine de rahatsiz oluyorsaniz, demek ki yolunda gitmeyen bir seyler var. cocugu olan birisi bile olsa, ya siz bakacaksiniz (boyle yapan arkadaslarim var, buyuttu, okuttu ve evlendirdi, gul gibi yetistirdi cocugu), ya da cok buyuk olacaklar ve anneyle iletisime cok gerek olmadan gidip gelebilecekler. oteki turlu zor.

O zaman bu yorumunuzu yazın ayni anda 2 adamla evlilik diyerek ne bana ne başkasına hakaret edemezsiniz terbiyesizsiniz
Teşekkür ederim,siz çocuğunu gören bir babayı kıskanmak suretiyle çok zarifsiniz.
Çocuk için ebeveynlerinin iletişime geçmesinden bile rahatsızsiniz.
Yani sizin ilişkiniz el kadar çocuğun aile özleminin üzerinde ve terbiyesiz benim öyle mi ?
Tamam,terbiyesizim ben.

Ben yapı olarak çok kıskanç biriyim normalde Benim hayatımdaki kişi çocuğuyla ilgili haftaici sık sık görüyor okuldan alıp görüşüyor eve bırakıyor vs
eski eşiyle tanıştım.
Evet tanıştım. Tanıştırdı. Kadına benim önümde ben kristialia ile evlenmek istiyorum onu çok seviyorum ve kafasında asla soru işareti kalsın istemiyorum sende oğlumun annesisin sen de tanı bil oğlumla da arası çok iyi ve planlarımız arasında oğlumun kardeşi de olacak ve seninle medeni olduğumuz icin onun içini rahatlatmam gerek dedi önünde. Kadın çocuğum mutluysa bende mutluyum tek ortak iletişim çocuk aksi dahi olamaz kafanda soru işareti kalmasın dedi bana. Bende ayrı bir hayattayım benim de hayatımda biri olabilir biz arkadaş değiliz sadece ebeveyniz dedi.
Ayrılık sebeplerini sordum kadın da adamdan farklı hiçbir şey söylemedi teyit etti.
Telefonu hep ortadadır.
Kadını yolda görsem selamlaşırım. Normalde ben çocuklu biriyle yapabilecek biri değildim ama çok güzel denge kurdu ve inanın şok içindeyim öyle berbat bir evlilik yaşadım ki kaynana görümce sorunu 6 ayda evlilik bitirmiştim pasif bir adamdı eski eşim. Eğer şimdi sırf çocuğu var diye bu adamı bıraksam mutsuz olurum çocuksuz adamla oldum payımı aldım geçmişte. Ha her çocuklu adam böyle olmaz o ayrı tabi
İş erkekte bitiyor
Yol gösterici yorumunuz için çok teşekkür ederim sanırım erkek arkadaşım da sizin eşiniz gibi yapsa bende gönül rahatlığıyla ona evet derdim ama telefonunu asla ortada birakmaz bikac kez denedim dokunmama bile tepki verdi cekti aldi ki zaten parmak okuma şifresi var asla mesajlari gostermez benim yanımdaeski esiyle konuşmaz ne bileyim şimdi siz yasadiklarinizi anlatınca asla dengeyi kurmayı beceremeyecek ve beni birazda bu korkulara kendisi itiyor diye düşündüm.
Sanırım yollarımızı ayiracagim çok teşekkür ederim katkilarinizdan dolayı

Sadece yazdığım kısmı ile bu yorumu yapmanız normal ancak eski eşi sadece para için babayı arayan biri en yakında yaşanan bir kaç durum 2 hafta önce çocuğu bi kaza geçirmiş ve kafası kanarken sırf hastane parası vermemek için 1 buçuk saat o şekilde evde bekletmis ve bu şekilde birçok örnek durum oldu yoksa tabiki bende o kadının yerinde olabilirdim ve babası cocugumla ilgilensin isterdim.

Konunuzun uzunluğu veya kısalığı değil, anlatım tarzınız; sizin bu ilişkide mutlu olamayacağınızı söylüyor. Konuyu başka birinin konusuymuş gibi tekrar okuyun; o zaman siz de fark edeceksiniz.

Adamın eski eşi nasıl bir insan bilemeyiz. Kadın, çocuğunu bahane ederek fazladan para mı talep ediyor ; yoksa adam mı abartıyor bilemezsiniz.

Bu olay doğruysa, erkek arkadaşınız çocuğu için neden hastaneden rapor almamış; zabıt tutturmamış, annenin ihmalini belgeleyip velayeti talep etmemiş ?

O durumdaki oğlunu, neden yeniden annesiyle evine göndermiş ?

Isteyen istediği şeyi yazarken bir insanın psikolijisini düşünerek yada ne durumda olduğunu düşünerek yazmıyor ki.
Ben uzun uzadıya konu açamadım detayli anlatamadim diye herkes saldırmış onlar arkadas kalabilmiş tabi bakacak babası vs diye ama gercekler öyle degil ki bi kere kadın bencil

Çocuk anneye anne çocuğa çok bağlı olduğu için velayeti kendi isteği ile anneye vermiş zaten evlerinin arasi 2 dakikalik yürüme mesafesinde istedi zaman görebildiği için de bu durumdan şikayetçi olmadığını söylüyor.
Zaten kazada annenin suçu var mı derseniz sanmıyorum hiç bir anne bilerek isteyerek evladına zarar vermez diye düşünüyorum

Siz nerden biliyorsunuz ki kadın çalışıyor çok iyi bir işi var altında son model arabası var herşeyi bilip bilmeden yazmayın önce sorun

Adamın babalığını nereden biliyorsunuz da, babalığını çok seviyorum diyorsunuz. 😒

Adamın babalığını oğlu bilir; siz, karşıdan görünen manzarayı seviyorsunuz.

Adamın babalığını tabiki gördüğüm kadar biliyorum ve oğluyla bir arada olduklarında ki sefkatiyle aralarindaki sevgiyle görebiliyorum daha baska bisey varsa bilemem.

Yukarıdaki mesajları yeniden okursanız, tutarsızlıkları da görebilirsiniz.

Kadının iyi bir işi, son model arabası var ancak kafası kanayan çocuğunu evde 1,5 saat bekletiyor.

Adam, eski eşinin kendisini maddi olarak sömürdüğünü; çocuğunun zarar gördüğünü ve ihmal edildiğini ( yaralı çocuğu 1,5 saat bekletmek ) söylüyor. Ancak velayeti almak için kılını kıpırdatmıyor.

Kadın da çalışıyorsa; çocuğa, annesi ve babası işteyken kim bakıyor ? Evleri birbirine 2 dakika mesafedeyse, velayeti baba da alabilir pekala; anne de babadan alıp görebilir çocuğunu.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim,siz çocuğunu gören bir babayı kıskanmak suretiyle çok zarifsiniz.
Çocuk için ebeveynlerinin iletişime geçmesinden bile rahatsızsiniz.
Yani sizin ilişkiniz el kadar çocuğun aile özleminin üzerinde ve terbiyesiz benim öyle mi ?
Tamam,terbiyesizim ben.
Ne kadar saygisizsiniz siz öyle
Ben ona kaç kez söyledim çocuk için tekrar barışın ihtimal varsa diye.
Bu kadar önemli bir konuyu buraya kıskançlık için açacak kadar kavak yelleri olan yaşta değilim.

Merhaba uzun zamandır forumda paylaşım yapmıyor sadece ara ara girip konulara yorumlara bakıp kendi sorularıma cevao bulmaya çalışıyordum sonra buraya yazmamın daha doğru olduğuna karar verdim.
3 buçuk yıl önce evden ayrılmış zorlu süreçten sonra 2 buçuk yıl önce ilk eşimden alkol sebebiyle boşanmıştım. Şuan hayatımda biri var ama buraya konu açmamın sebebi ise bir oğlunun olması ve oğluna çok düşkün olup haftada 3 4 kez annesinden alması bu sebeplede sürekli annesiyle iletişimde olması garip bir şekilde annesi istediği zaman hiç çekinmeden erkek arkadaşımı arayip mesaj atabiliyorher ne kadar çocuk için de olsa bu durum beni çok düşündürüyor.
Kıskançlık bi tarafa sancılı çok yıpratıcı bir evlilikten sonra ileri de onunla evlilik anlamında neler yaşarım ne gibi sorunlar beni bekliyor bunlardan korkuyorum.
Bunun dışında çalışkan dürüst ilgili olması beni hala ondan vazgeçememe sebep olanlar.
Burda deneyimli olan ikinci evliliğinde veya ilk evliliğinde çocuklu biriyle evlenenler tecrübelerini paylaşırsa belki ben de sorularıma az da olsa cevap bulabilirim 🙏
Ebeveyn olduklari için gorusmeleri normal değilmi bunun neresi garip Sizin çocuğunuz yoksa bence kendiniz gibi çocuksuz biri ile evlilik düşünün

Yol gösterici yorumunuz için çok teşekkür ederim sanırım erkek arkadaşım da sizin eşiniz gibi yapsa bende gönül rahatlığıyla ona evet derdim ama telefonunu asla ortada birakmaz bikac kez denedim dokunmama bile tepki verdi cekti aldi ki zaten parmak okuma şifresi var asla mesajlari gostermez benim yanımdaeski esiyle konuşmaz ne bileyim şimdi siz yasadiklarinizi anlatınca asla dengeyi kurmayı beceremeyecek ve beni birazda bu korkulara kendisi itiyor diye düşündüm.
Bunları ciddi olarak konuşmalısınız onunla , içinizden geçen her şeyi.
Kaygılarınız çok normal ve haklısınız. Erkek arkadaşınızın telefonu ortada bırakmaması eski esinden dolayı olmayabilir.
Hatta hisleri olsa boşanmazdı bana kalırsa çocuğunun annesi.
Eski eşinden çok diğer kadınlar daha potansiyel tehdit benim gözümde böyle durumlarda..
bence konuşmalısınız , detaylı olarak dökün içinizi bakalım neler yapıyor çözümü neler olacak

Ne kadar saygisizsiniz siz öyle
Ben ona kaç kez söyledim çocuk için tekrar barışın ihtimal varsa diye.
Bu kadar önemli bir konuyu buraya kıskançlık için açacak kadar kavak yelleri olan yaşta değilim.
İşinize gelmedi mi "saygisizsiniz,terbiyesizsiniz.."
👏👏

eski eşiyle tanıştım.
Telefonu hep ortadadır.
İş erkekte bitiyor
helal olsun.

Kesinlikle ayrılın ve emin olun eski esine karşı arkasından konuştuğu gibi değil asla.
Şu mesajınızdan önce de yazdım başka bir üyeye, eski eşe bu rahat iletişimi sağlatan sevgilinizdir diye. Öyle olmasa sizin yanınızdayken de konuşur. Telefonunu saklamaz. Dürüst bir insan yok karşınızda. İkili oynuyor. Siz de o oyuna gelip, eski eşe bilenmişsiniz.

Nerden bilebilirim sizce erkek arkadaşım anlatmış olabilir mi?
Çünkü kendisi söylüyor çocuğu kullanıp sürekli para istiyor diye.
Ayrıca ben konuyu bu durumu yaşamış kişilere ama yine de yorumunuz için teşekkür ederim.
Erkek arkadaşınıza çok güveniyorsunuz, güvendiğiniz dağlara kar yağmaz umarım.

Yukarıdaki mesajları yeniden okursanız, tutarsızlıkları da görebilirsiniz.

Kadının iyi bir işi, son model arabası var ancak kafası kanayan çocuğunu evde 1,5 saat bekletiyor.

Adam, eski eşinin kendisini maddi olarak sömürdüğünü; çocuğunun zarar gördüğünü ve ihmal edildiğini ( yaralı çocuğu 1,5 saat bekletmek ) söylüyor. Ancak velayeti almak için kılını kıpırdatmıyor. Kadın da çalışıyorsa; çocuğa, annesi ve babası işteyken kim bakıyor ? Evleri birbirine 2 dakika mesafedeyse, velayeti baba da alabilir pekala; anne de babadan alıp görebilir çocuğunu.
Çocuğa anane bakıyor ve evet baba annesi çocuğu birakmak istemediği için onda kalmasini uygun görmüş buna ben ne diyebilirim.
Evet annesinin de babasinin da durumu gayet iyi sorun maddiyat değil ki tabiki verecek sorun iletişim kurmak için gunde 20 kez mesaj atip 5 kez araması

Çocuğa anane bakıyor ve evet baba annesi çocuğu birakmak istemediği için onda kalmasini uygun görmüş buna ben ne diyebilirim.
Evet annesinin de babasinin da durumu gayet iyi sorun maddiyat değil ki tabiki verecek sorun iletişim kurmak için gunde 20 kez mesaj atip 5 kez araması

Çocuk kaç yaşında ? Ne zaman boşanmışlar ,kaç yıl evli kalmışlar ?

Back