- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi Yokgibiyim
Seninle konuşmak daha zor dediğini unutuyorsun .Edit olarak bana şunu yazdin sen, iki yeğenim var babası sigara içiyor büyük yegenimi sap sup öperdi büyük yeğenim astim oldu, babası küçük yegenimden uzak kaldı küçük yeğenim astim değil dedin bu senin cümlelerin neyse
Tamam dogru ama sonuc olarak boyle boyle oldu dedim . Ek olarak oteki yegenimi de yazdim . Yukaridaki tez curutuluyor o zaman dedim. Dogrudan etkisi var mi bilmiyorum ama sonuc buydu.
"Edit : Seni destelemek icin soylemiyorum, simdi aklima geldi . Iki yegenim var , babasi sigara icerdi buyugunu sap sup operdi. Buyuk yegen astim oldu. Kucuk yegenden uzak kaldi o astim degil. Yanlarinda da icerdi . Sigaranin sagliga zarari var ama senin konun baska seninki klasik elti sorunu. Kaynina bu kadar takmiyorsun cunku."
Kirmizili kizim yanlarinda da icmezdi olacak. O kismi yanlis cikmis cunku biz de ailece sigarayi cocuklarin yaninda icilmemesi konusunda uyaririrdik.
Beni bir daha alintilama lutfen cunku anlasamiyoruz. Iki yonlu ornek vermeye calistim ama oyle bir duruma geldim ki hic sevmedigim sigarayi savundurtacak konuma getiriyorsun beni.