Çocuklarla aktivite önerileri

bende birseyler yazayım.kızım 4 yasında.nesi var oynuyoruz ve nesne saklamaca oynuyoruz cok seviyor.nesne saklamaca şöyle oluyor bilmeyenler için 5-6 nesne getırıyorsunuz ortaya cocugun adını bildiği tanıdığı hersey olabılır cocugunuz iyice bakıyor ve gözlerini kapatmasını söylüyorsunuz 1 tanesini saklıyorsunuz gözlerini açınca hangisi yok diyorsunuz aynısını o da size yapıyor eğlenceli vakit geçiriyorsunuz hemde kaliteli oluyor hafızası güçleniyor

Bloğumda oğlumla yaptığımız aktiviteleri paylaşıyorum. Aktivite sıkıntısı çeken annelere yardımcı olmasını umarım...
Blog adresimiz: Baris'in Günlüğü

bloğunuzu daha önce internette aktivite ararken bulmuştum
çok hoş şeyler yapıyorsunuz
ellerinize sağlık
iyi ki açmışsınız bloğunuzu.

bende birseyler yazayım.kızım 4 yasında.nesi var oynuyoruz ve nesne saklamaca oynuyoruz cok seviyor.nesne saklamaca şöyle oluyor bilmeyenler için 5-6 nesne getırıyorsunuz ortaya cocugun adını bildiği tanıdığı hersey olabılır cocugunuz iyice bakıyor ve gözlerini kapatmasını söylüyorsunuz 1 tanesini saklıyorsunuz gözlerini açınca hangisi yok diyorsunuz aynısını o da size yapıyor eğlenceli vakit geçiriyorsunuz hemde kaliteli oluyor hafızası güçleniyor

çok güzel fikirmiş oynayacağım kızımla.

ben de her güne bir oyun bulsak beraber yapsak sonuçlarını da paylaşsak diye topik açmak istiyordum

Back