Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
herkese merhaba benim 22 aylık kızım var malum kıs geldiği için dısarı gezmeye çıkamıyoruz çünkü hemen hasta oluyor evdede bir türlü oyalayamıyorum kızımı sürekli elinde ayakkbıları kapının önünde ağlıyor evde bir türlü ona vakit geçirtemiyorum oyuncakla oynamasını sevmiyor yasıtı çocuğu olan komsumda yok sizce evde ona nasıl eğlenceli vakit geçirtebilirim çocuklarınızla evde neler yapıyorsunuz lütfen paylaşın
kar ciceklerim
Kayıtlı Üye
beraber oyunlar oynayin hava soguk olsada bir yarim saat disarda kosup oynasin bu iyi gelir kolay hastalanmaz o zaman bizim burda hava sartlari ne olursa olsun mutlaka disari cikarirlar.ben su yönden sansliydim cocuklarimin arasinda 16 ay vardi birbirlerine arkadas oldular o yüzden pek canlari sIKILMADI.Yanliz olunca daha cok ilgi bekliyorlar
tatlım iki yaş cocuguna herşey yapa biliriz evde boyalı ve boyasız hamurlar hazırla şekille yapı yada hazır alın boyamalar yapın kesme calışması yapın anaokulu ögretmeniyim planlı yaptıgın zaman canı sıkılmaz hamura bayılıyorlar hazır veya evde yapabılırsınız onun buyuk olmasını bekleme sen onun gibi küçük olmaya calış küçük olsam neler yapardım de yapanın sayfasına bir bak güzel şeyler var.
mrb nese am benin kızım hala daha küçük parçaları ağzına götürüyor yani yutmaya çalışıyor bu yüzden sence hamurları yemeye kalkmazmı
merhaba papatya benim cadı 11 aylık başında birlikte oynuyoruz cok egleniyor sihirbazlıklar yapıyorum renkleri anlatıyorum gecen gün sıkıldık hamurdan makarna pişirdim koyduk onunla oynadı 1 saate yakın korkmuycaksın ama dikkatli olucaksın yuvadada bunları yapıyoruz şekiller ciz makasla elinden tutarak yada kör cocuk makasları var onlardan alarak şekilller kesin artık meteryalllerle bişeyler yap yapanın sayfasına girdinmi okulöncesi cocukları diye bir site var onada baka biirsin takıldıgın farklı bilgi edinmek istedigin şey varsa paylaşalım
benim bir kızım 2 buçuk yaşında diğeri 15 aylık...ikisiyle beraber henüz aynı şeyleri yapmıyorum, ama iki buçuk yaşındaki ile hamur yapıyoruz ve resimler boyuyoruz; küçükle de kavanozların kapaklarını ya da başka kutuların kapaklarını takmaca oynuyourz :))...umarım yakında ikisiyle aynı oyunları da oynarız
bence hemen kardeş yap,onunla oynar
En iyisi kitap her yaş grubuna uygun kitaplar var.Hem bir sürü şey öğreniyorlar.
evde oyun oynamayı sevmiyorsa çizgi filim seyredin kitap okuyun eline bez ver temizlik yapsın:)arkadaşımın kide öyleydi.hava ne kadar soğuk olursa olsun dışarıya çıkar bir hasta olur iki hasta olur alışır gezentikız:)