Doğuma Hazırlık çocuklarınızın arasındaki yaş farkıyla cinsiyet belirleme genelde tutuyormuş.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sxuxtlxux gayfe

prenslerim
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
3.207
24
bende bir yerde okudum ama çokta bişi anlamadım.
örnek vererek anlatayım.
şimdi 3 yaşında bir oğlunuz varsa ve 2. hamileyseniz oda erkek olma ihtimali çok yüksekmiş.sizce doğrumdur bu.aslında şöyle bi arkadaşlarda denedim de sanki doğru gibi.
ilk çocuğunuz 2 yaşındaysa ve siz hamileyseniz doğacak bebeğiniz farklı cinsiyetten oluyormuş.yani ilki kızsa 2.erkek.

2. çocuğu olanlarmı yazsın yoksa,ilk çocuğu 2 yaşında olup hamile olanlarmı yazsın?
ben 2.ye hamileyim ama ilk çocuğum 6 yaşında kız.şimdiki erkek...sanırım benim durumumun konuyla pek alakası yok.

Canim benim kuzenim oglu 2 yasindayken hamile kaldi ikincide erkek oldu.
Arkadasimda kizi 2,5 yasindayken hamile kaldi ikincide kiz oldu.

benim oğlum 1,5 yaşındayken ikinciye hamile kaldım. tam 26 aylıkken kardeşi doğmuş oldu o da erkek. ben de çin takvimi neyin çok umut bağlamıştım belki kız olur diye ama nasip böyleymiş. allah sizin gönlünüze göre versin, sağlıkla gelsin :)

Ablama bakınca doğru gibi.Çünkü ilk çocuğu kız ve kızı daha 1 yaşındayken ikinci çocuğuna hamile kaldı erkek oldu.Diğer ablamda ise tutmuyor çünkü ilk kızıyla şimdi oğlu arasında tam 10 yaş var.

oğlum 5 yaşındayken hamile kaldım şimdi bir tanede daha erkekim var.6 yaş oluyor araları iki kuzumda erkekkk..
valla insan ilk önce farklı olsun istiyor ama doğunca hepsi o kadar çok seviliyor ki anlatamam kızmış erkekmiş farketmez önce sağlık

demekki hiç bir alakası yokmuş.
bende duyduğumda çok şaşırmıştım ama çevremde hemen hemen tuttu.tamamen tesadüf ozaman.
bunu bana bir kişi daha söylemişti.

bende şunu düşünüyorum ara kısa olursa aynı cinsiyetten doguyo çocuklar.

5. 6 sene sonra olunca farklı cinsyet oluyo. cevrem hep öyle.

canım benim kızım 2.5 yaşında şimdiki de kız ben artık halk arasında söylenen hiç bişeye inanmıyorum

canım ben senden umutluydum.erkek olacak diye bekleyordum.hayırlısıyla sende bizim tayfaya geçtin demek ikinci kızı yolda olan.ama kesinmi.benimki kesin kız.ikinci geliyo nasipse...

Benim kızım 2 yaşında Allahın izniyle 2. kızımda yolda

sende bizdensin demek ....valla bende kendimi iki kızı olan tek gibi hissediyodum.

bende şunu düşünüyorum ara kısa olursa aynı cinsiyetten doguyo çocuklar.

5. 6 sene sonra olunca farklı cinsyet oluyo. cevrem hep öyle.

bunu daha önce bende duymuştum.ama bi arkadaşım bunuda çürüttü.biri 7 şayında kızı var digrininde 9 yaşında .ikinsid eyeni dogurdu bi daha kızları oldu..
amaaan uymuyo işte...

evet canım sizdenim yalnız değilsiniz 16. haftada 2 doktora gittim ikiside kız dedi belirtiler hep erkekti ama nasip işte

Benim kızım 2 yaşında Allahın izniyle 2. kızımda yolda

tebrik ederim Allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin
hep derim yine diyorum kız annesi olmak havalı bişey. kızların öyle güzel destek olacaklar ki sana birbirlerine.. dünyada kardesten öte aileden öte bişey yok

Dilerim Allahtan kalbine göre versin dilediğini..
Mesut mutlu bir yuvadan önemli değil hiç bişey
Hasta bebeklerin yakınlarını gördükçe yaşadıklarını okudukça tek dileğim sağlıklı olması oluyor
bunun dışında nasip ederse Allah erkek evladı kapğım sonsuza kadar açık

Kimse yanlış anlamasın evlat evlattır.Fakat dün bir teyze hamiş olduğumu ve kızımın olacağını öğrenince.'oh çok iyi ' dedi.Sana bakar kendi evladın sonuçta falan dedi teyzenin yaşı 70-80 vardı herhalde.Oğlun olunca gelinin bakmıyor gibi bir şeyler dedi.Teyze bayağı dertli anlayacağınız.Evladın kızı erkeği değil hayırlısı hayırsızı var bana kalırsa.Rabbim hepimizin evladını hayırlı ve sağlıklı etsin inş.

evet canım sizdenim yalnız değilsiniz 16. haftada 2 doktora gittim ikiside kız dedi belirtiler hep erkekti ama nasip işte

belirtilerin neydi canım.mesla bulantın,kusman oldumu.
benişm ilki erkek hiç bulantım kusmam olmadı 2.de de hafif bulantı ve kusma oldu dr 13 haftalık kıza benziyor dedi.15 haftalık başka dr gittim büyük ihtimal erek dedi.haftaya gene kendi dr gidecem bakalım bu sefer neye benzicek.cinsiyet ayırmıyorum gene erkek olursada üzülmem.insan farklı bi meyvenin tadına bakmak istiyor işte.nasip, allah hepimizin gönlüne göre versin.

X