Bebek Beslenmesi Çocuklarınıza Bitki Çayları Veriyormusunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
2.5 yaşında oğlum ama bitki çayı veremiyorum varsa yoksa inek sütü oğlum için.içirmek için çok şeyler yaptm ama olmadı.

2.5 yaşında oğlum ama bitki çayı veremiyorum varsa yoksa inek sütü oğlum için.içirmek için çok şeyler yaptm ama olmadı.

Eğer yeni verdiysen belki sevmemiştir ben ufaklıktan beridir veriyorum oyüzden alışkınlar benimkiler bazı çocuk sevmeyebilir,benimde 1,5 yaşındaki oğlum seninki gibi çok süt içmek istiyor yatarken süt,sabah süt,öğlen uyumadan önce süt açıkcası bende vermiyorum korkuuyorum verince zaten yemekte yemiyo tok tutuyor heralde:1no2:gece yatmadan önce veriyorum sabahları çok isterse de veriyorum ama dediğin gibi sadece süt ver çok mutluusırnaşık şey

bende bitki çayı veriyorum özellikle kahvaltıda bazen biberonda veriyorum ve seviyorlar şükürler olsun

benim oğlum 2.5 yaşında ve içeceklerin her türünü sever o yüzden zararlı olanların yerine doğal olanları tercih ediyorum.özellikle ıhlamuru ballı çok seviyor.bebekken milupanın rezene-karışık-papatya çaylarını vermiştim ama şimdi hazır paketlerden kullanmayı istemiyorum çünkü ıhlamur paketlerine (sallama olanlara) daha yoğun kıvamlı olsun diye bamya çiçeği koyulduğunu okudum gerçektende biraz fazla dursa uzamaya başlıyordu :)
neyse sizede doğal bulabiliyorsanız öneririm.pekmezi ise hersabah bir kaşık sade verin bence.

a.s.Bende genelde o zararlı tabir edilen içeceklerden vermiyorum,fakat sanki doğduklarından beri tanıyorlar gibi ne zaman bir yere gitsek görseler
kıyamet kopuyor :çok üzgünüm: vermiyorum çok problem çıkarsa'da bol su katıp veriyorum ,bende ıhlamuru çok yaparım özellikle kışın iyi oluyor ,bende
bu ara hazır sallama olandan kullanmıyorum.Pekmezi bende veriyorum fakat (malümkış)öksürükleri olduğu için sabahları Bal veriyorum

kızlar HUMANA nın bitki çayı çıkmış denedinizmi? benim ufaklık diş çıkarıyor hemde azılar patlatıyor jellerimiz falan var ama:sm_confused: geceleri uyku yok kaç gündür ecz tavsiye etti fakat kullanmadım kullanan varmı aranızda?yada ne tavsiye edersiniz:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…