- 3 Haziran 2010
- 4.364
- 6.674
- 398
- Konu Sahibi mavilendik
Çok kez duydum evet . Yani ama onlar çocuk nihayetinde işin iç yüzünü bilemez . Aklınızda sorular var , çocuk her baba dedikçe vicdan azabı çekeceksiniz gibi hissediyorum. Herkes hata yapar , peygamberler dahi . Önemli olan ne kadar samimi pişman olduğudur .Ne güzel özenle yazmışsınız çok teşekkür ederimtabi ki her çocuk farklıdır yani babasıyla görüştürmemek gibi bi durum asla söz konusu olmaz ikimizde sakiniz yani üzerimize düşeni yaparız he bi davet toplantıda bir arada olur muyuz sanmıyorum benlik sıkıntı uok ama o istemez görünce etkilendiği için şımarma olayıda maalesef var yani benim yanındayken çocuk düzenli cizgifilm belli saat ama oraya gidince elinden telefon düşmeyen vurmaya sert sevilmeye alıştığı için yapılanı gösteren ve çizgifilm izlemekten sersemleşmiş bi çocuk oluyo sadece 2 günde bu yüzdende çok korkuyorum bide babasıyla güzel anlaştığı için bazen bizim evdede düzen ve kural olduğu için gelmek İstemiyo Buda beni daha çok üzüyo bi şans hala varken acaba bunu verip sürecimi düzeltmeliyim yada bitirip kendi yolumamı bakmalıyım diye düşünüp duruyorum ben birde ileride tekrar bu yola girersek çocuk suan 3 yaşındayken daha kolay alışır 5-6 yaşında daha zorlanır gibi hissediyorum
birde çocuklardan hiç babam annem ayrı veya keşke bir arada olsalar tarzı cümleler duydunuz mı acaba
İsterseniz bir şans daha verebilirsiniz.
Şunu da çok duydum . İyi ki boşandılar annem çok mutsuzdu , evimiz çok gürültülüydü , ders çalışamıyordum , artık rahatız diyen öğrencilerim de oldu .
Çok olunca öğrenci her türlüsüyle karşılaşıyor insan .