- 18 Nisan 2021
- 45
- 11
- 3
- 27
- Konu Sahibi mavilendik
Merhaba hanımlar ben yine alamadığım konuda sizlerden fikir almak yaşayanların bilgisini almak istedim boşanma sürecinde veya boşandıktan sonra çocuğunuzda nasıl bi değişim oldu bu zihinde dönen babamı istiyorum veya biz neden babamla değiliz tarzı sürekli bunu düşünüp üzülüyorlar mı yoksa gayet güzle kabullenip size eşlik mi ediyorlar ? Benim oğlum 3 yaşında ve babasına çok düşkün babasıda onunla ilgili baya oyun oynar kıyafettir ihtiyaçtır en iyisini alır fakat bi şuan boşanma sürecindeyiz her ne kadar babası ısrar etsede benim gönlüm yok ama oğlum için çok düşünüyorum sanki onun elinden o mutlu tabloyu alıyorum gibi hissediyorum evet çok ağır şeyler yaşadım çokta güzel aştım psikolojik destekte aldım kendimi iş hayatınada attım asla tek başıma yaşama veya ev düzen kurma korkum yok hepsini hallederim ama oğlum büyüdükçe anlıycak süreci ve bana ben babamı istiyorum diyip öyle çevrede anne baba berber aileler gördükçe üzülücek diye içim içimi yiyo eş denen kişi çok yalvarıyo evet değiştiğinide 8 aydır fazlasıyla gözlemliyorum ama korkularım ve isteksizliğim var bundan dolayıda çırpınıp duruyorum işte