Haklısınız, illaki içecek istiyorlarBir bardakta birden çok portakal gerektiği için o meyvelerin şekeri de çok gelebilir. Meyveyi direkt koysanız saddce su içseler daha iyi
Genelde hep öyle yapıyordum meyveyi direkt koyuyordum ( yemiyordu gerçi ) son 1 haftadır başladık. illaki içecek istiyorlar. Bu seferde kantinden hazır meyve suları almaya başladiŞeker yuklemesi yapıyorsunuz düzenli olarak ne kdr meyve de olsa şeker üstelik lifleri de yok sadece suyu. Bunun yerine yanına 1 tane mandalina koyun mesela
Valla çok zor yani bu yeme içme konusu. Benimki daha küçük 2 yaşında dün komşu bak sana ne getirdim diye gofret verdi eline bin şükür iki tırtıkladı bıraktı vermediğimiz için ağır geldi. Parta çocuklar cips yiyo filan biz bile mücadele ediyoruz sizi düşünemiyorum. Keşke hiç satılmasa kantinde.Haklısınız, illaki içecek istiyorlar
Genelde hep öyle yapıyordum meyveyi direkt koyuyordum ( yemiyordu gerçi ) son 1 haftadır başladık. illaki içecek istiyorlar. Bu seferde kantinden hazır meyve suları almaya başladiev yapımı içsin en azından c vitamini diye düşündüm
Buda güzel fikir deneyeceğim teşekkür ederimBen kendime ve eşime meyveyi rondodan geçirip püre haline getirdikten sonra bardağa belli ölçüde koyup üzerine su ekliyorum
Çay çok sevmiyoruz. Kahvaltı yaparken bazen ya karadut özü ya da meyve suyunu bu şekilde hazırlayıp içiyoruz.Buda güzel fikir deneyeceğim teşekkür ederim
Aynen öyle yaaa. Kantini açtık diye müjde verir gibi söylediler birde, hiç iyi olmadı. Hep hazır kek çikolata vs varValla çok zor yani bu yeme içme konusu. Benimki daha küçük 2 yaşında dün komşu bak sana ne getirdim diye gofret verdi eline bin şükür iki tırtıkladı bıraktı vermediğimiz için ağır geldi. Parta çocuklar cips yiyo filan biz bile mücadele ediyoruz sizi düşünemiyorum. Keşke hiç satılmasa kantinde.
Bende çok severim böyle , özellikle kahvaltıda çayla hiç aram yokÇay çok sevmiyoruz. Kahvaltı yaparken bazen ya karadut özü ya da meyve suyunu bu şekilde hazırlayıp içiyoruz.
Tabiki hazır meyve suyunu musadece etmeyin. Sebze suyu deneseniz ferahlatıcı şeyler salatalık suyu ıspanak suyu nane az limon gibi?Haklısınız, illaki içecek istiyorlar
Genelde hep öyle yapıyordum meyveyi direkt koyuyordum ( yemiyordu gerçi ) son 1 haftadır başladık. illaki içecek istiyorlar. Bu seferde kantinden hazır meyve suları almaya başladiev yapımı içsin en azından c vitamini diye düşündüm
Bunu ben de kendime deniyimBen kendime ve eşime meyveyi rondodan geçirip püre haline getirdikten sonra bardağa belli ölçüde koyup üzerine su ekliyorum
Çok teşekkür ederim pekmezi de deneyeceğimMeyvedeki şeker zararlı değildir safsatalara inanmayın lütfen bu soğuk kış günlerinde düzenli olarak C vitamini sıkıp vermeniz çok faydalı bir de o sıkılmış mandalina portakal suyuna bir kaşık pekmez az da olsa koyarsanız kan yapıcı özelliği olmaktadır. 1 yaşına gelene kadar çocuklara kan ilacı verilmesi gerekirken kan damlası kızımı kabız yaptığı için kullanamamıştık ben o dönem mandalina suyuna çay kaşığı ile pekmez karıştırıp verdim kızımın kan tahlilleri gayet iyi çıkmıştı. Çocuklarınız içiyorsa şayet her gün sıkıp verin C vitamini şart
Evet buda olabilir bi deneyeyim severlerse çok iyi olurTabiki hazır meyve suyunu musadece etmeyin. Sebze suyu deneseniz ferahlatıcı şeyler salatalık suyu ıspanak suyu nane az limon gibi?
Rica ederim ne demek sağlıklı günlerEvet buda olabilir bi deneyeyim severlerse çok iyi olurteşekkür ederim yorumunuz için