Soylediklerinize katilmakla birlikte birkac ekleme yapmak istiyorum.
Cocuklarin boyle islere alet edilmesine son derece karsiyim.Bu tur haberler surekli geliyordu bu zamana kadar, oncekilere hic uyari yapilmamisti.Ak kara herkes kendi dusuncesine gore begendigi haberi alip paylasiyordu, kimse genelden bakmiyordu olaya.
Burada konu acarken kimse dediginiz sekilde genelden ele almiyor ki konulari.Haberlerde gecen konulardan dikkatimizi cekenleri alip ekliyoruz, genelde konulari boyle aciyoruz.Size gore weiss butun cocuklarin kullandigi haberleri birlestirip ozet bir konumu olusturmaliydi?Iyi de bunu kimse bu zamana kadar burda yapmadi, ben en azindan goremedim.O yuzden biraz yanli bir tepki olarak karsiladim bu isteginizi.
Sasirdigimiz, akil erdiremedigimiz olaylari, bilgi olsun diye seciyoruz paylasiyoruz.
Dediginiz sekilde herkes konusunu acmaya calissa ,kimse vaktini ayirmaz bu ise, ugrasi ister bu is cunku.Forumda tek yonlu bakis acisindan herkes konusunu aciyor, bunu kimse inkar edemez, kapsayici genelleyici konular yok denecek kadar azdir.Tanimladiginiz sekilde konu acmayan herkese bu uyari gitmelidir o halde, herkes konularina buna gore ceki duzen vermelidir.
Ayyaş kocadır vesairedir açılır konuşulur tartışılır. Biri bir gün böyle ama 'ağaçsız' bir konu açmış olsa yorum çocuklar kullanılmasın olurdu değil mi neden şundan bundan örnek vermiyorsunuz olmazdı.
Ha ama konu ağaç ya işte o zaman neden şundan bahsetmiyorsun,neden geniş düşünmüyorsun,amaç provokasyon gibi söylemler ortaya çıktı.
Devlet birinci dereceden sorumludur ve evet bu başka ÖNEMLİ bir konudur ama bir başka önemli konu da çocukların böyle kullanılmasıdır.
A ve B konuları benzer iki konu olsun. Ben A dan bahsettim diye B yi kenara itmiş mi oluyorum?
Hayır eğer konu ağaç olmasa o zaman görurdum buradaki taşlamaları:)
Hayır olmuş iyi olmuş diyeninden tut da taa nerelere geldi,neden? Çünkü Konu ağaç.
Mune hanım sizi yanlış değil eksik anlamış olmam lazım.
Weiss çocukların kullanılması konusuna gelmiş geçmiş bütün konuları ekleyemediği için siyaset yapmş çocukları kullanmış oldu peki.
hanımlar siz devam edin ne güzel insanlar hayır yapıyor hadi sadece devleti yuhalayılm.
Ayrıca hala şu konuda aynı şeyi savunuyorum ideoloji uğruna aynı kapıya çıkan iki konudan birini yerden yere vurupp diğerini savunurken farkına bile varmıyorsunuz. Çok güzel!
Bu ülkede günde beş lira kazanacak diye başı sıkışıp ölen çocuk var.......maksadınız çocuklar olsaydı hersene sayıları artan sigortasız ucuza çalıştırılan ve çalışma bakanlığının ısrarla görmezden geldiği çocuk işçileri topik yapardınız........tecavùz madurları ve çocuk gelinleri konularına girmek istemiyorum bile........devlet birinci dereceden sorumlu
Ha o başkaydı değil mi .......maksat muhabbet olsun torba dolsun
O değilde avatarındaki adamı mı örnek aldın onu merak ettim ben
Bu ülkede günde beş lira kazanacak diye başı sıkışıp ölen çocuk var.......maksadınız çocuklar olsaydı hersene sayıları artan sigortasız ucuza çalıştırılan ve çalışma bakanlığının ısrarla görmezden geldiği çocuk işçileri topik yapardınız........tecavùz madurları ve çocuk gelinleri konularına girmek istemiyorum bile........devlet birinci dereceden sorumlu
Ha o başkaydı değil mi .......maksat muhabbet olsun torba dolsun
O başka derken sizin burdaki kullanımızla söylemedim.
Yani önemsiz birşeyden bahseder gibi bahsetmedim.
Fark ne biliyor musnuz? weiss burda çocukların kullanılmasından bahsederken;sizler bunun dışında her şeyi savunup bir de evet 3-5 kuruşları oldu en azından diyebiliyorsunuz.
Avatarım neden seni ilgilendiriyor ki şimdi?
Konuya bir faydan değerli bir yorumun mu dokunmuş oldu yani?
Aslında hiç cevap vermem ama herkes haddini bilsin.
bu bölüm avatara yorum yapmaca değil.
oyun bölümlerinde takılın isterseniz
zaten çocuk gelinler,tecavüz mağdurları ve çocuk işçiler akp'den önce yoktu değil mi ?
Tamam hemen
'ayyaş koca istemiyoruz' temalı konu açtın da kadınları değil de sadece çocukları mı konuştuk? bu konu da öyle, çocukları öne sürüp ağaçları yok saymak benim değindiğim konu. ağaç ta çocuk ta önemli devletin güvencesinde olmalı. ki burada sadece fotoğraflara göre yorum yapılıyor oradaki çocukları bulup nasıl haldeler öğrensen yardım etsen (çok duyarlısın hepimiz öğrendik) konuda paylaşsan katkın olur. tam tersi 'tühh çocukları kullanıyorlar ağaç kıyımına destek verelim mi' demek istiyorsun.. ağaç sevgisi çocukların öğrenmesi gereken en önemli konulardan. 'ilerisi?' derken? bu protestoya katıldıkları için değil evsiz kaldıkları için ilerisi vahim. ha geldik mi, çocukların bu durumda kalmaları nedenleri konusuna..........
HENAH,
genel bir durumdan bahsetmiyorum, yorumum weiss'e, kendisiyle fikirlerimiz kimi zaman uyuşmasa da kimi zaman aynı düşünceleri paylaşsakta, kendisi benim ne demek istediğimi anlayacaktır, tutumumun kendisine karşı veya taraflı olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ama ben weiss'in yazdıklarımı okuyunca neyi anlatmak istediğimi kavrayacağını biliyorum.
Bir kaç fotoğraf üzerinden değil de keşke şu veriler (130 bin çocuk gelin, 2300 çocuk tutuklu, 900 bin çocuk işçi, 50 bin çocuk seks kölesi var) üzerinden çocuklarımız hakkında konuşabilsek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?