- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Soylediklerinize katilmakla birlikte birkac ekleme yapmak istiyorum.
Cocuklarin boyle islere alet edilmesine son derece karsiyim.Bu tur haberler surekli geliyordu bu zamana kadar, oncekilere hic uyari yapilmamisti.Ak kara herkes kendi dusuncesine gore begendigi haberi alip paylasiyordu, kimse genelden bakmiyordu olaya.
Burada konu acarken kimse dediginiz sekilde genelden ele almiyor ki konulari.Haberlerde gecen konulardan dikkatimizi cekenleri alip ekliyoruz, genelde konulari boyle aciyoruz.Size gore weiss butun cocuklarin kullandigi haberleri birlestirip ozet bir konumu olusturmaliydi?Iyi de bunu kimse bu zamana kadar burda yapmadi, ben en azindan goremedim.O yuzden biraz yanli bir tepki olarak karsiladim bu isteginizi.
Sasirdigimiz, akil erdiremedigimiz olaylari, bilgi olsun diye seciyoruz paylasiyoruz.
Dediginiz sekilde herkes konusunu acmaya calissa ,kimse vaktini ayirmaz bu ise, ugrasi ister bu is cunku.Forumda tek yonlu bakis acisindan herkes konusunu aciyor, bunu kimse inkar edemez, kapsayici genelleyici konular yok denecek kadar azdir.Tanimladiginiz sekilde konu acmayan herkese bu uyari gitmelidir o halde, herkes konularina buna gore ceki duzen vermelidir.
işte tam da bundan bahsediyorum.
muneyi beğenip weise kızanları kesinlikle samimi bulmuyorum.