Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları çocuklarımızla beraber hazırlayabileceğimiz orman hayvanları

talin teyzesi çok öpüyor o güzel yanaklarından söyle oğluşunaŞeniz
benim hiç şüphem yok zaten yunusemre konusundaa.s
böyle bilinçli ve ilgili harika bir annesi olduktan sonra
eminim çok güzel yerlere gelecektır canım:1hug:
sevgilera.s.

Sabah söyleyeceğim uyuyor... İyi dileklerin için teşekkürler canım. Seninde ne kadar ilgili bir anne olduğunu biliyorummm. Yaptıklarınızda bunun göstergesi...
Bende robinimi öpüyorum... Allah zihin açıklığı versin bizim çocuklarımıza ve tüm çocuklara inşallah... Kolaylıklar dilerim....

Şeniz

cok guzeller..
kızım ıcın henuz erken umarım gelıcek yıl bızde yapıyor oluruz:asigim:
aklımızda bulunsun..

bunları yaparken tuvalet kağıdı rulolarınıda kullanabilirsiniz..sevgiler...

bende burada görüp çok beğendim.kızım henüz 2 yaşında ama beraber bizde yaptık.çok hoşuna gitti.her gün gelip anne karton keselimmi diyor.tabi biz sade kedi ve ayı olandan yaptık.çok keyifli zaman geçirdik kızımla.teşekkürler talin....

Okulöncesi öğretmeniyim bu tip faaliyetlerle sürekli uğraşır dururuz.Evde çocuğunuzla birlikte etkili ve eğlenceli vakit geçirmenizi takdir ediyorum.Anne babalar evde çocuklarıyla birlikte zaman zaman onların hoşlanacağı aktiviteler üretmelidir gelişimleri açısından.

güzel vakit geçimenizden memnun oldum
çok sevindim denediğiniz için
sevgilera.s.

gercekten cok guzel benım oglumda bayılır boyle seyler denıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…