Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları çocuklarımızla beraber hazırlayabileceğimiz orman hayvanları

talin

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2007
4.250
27
45
kızlar merhaba
bu bayram tatilinde eşimin rahatsızlığı sebebiyle maalesef sürekli evdeydik ve oğlum gerçekten çok sıkıldı:çok üzgünüm:
ınternetten tesadüfen bulduğum bu çalışmayı oğlumla beraber yaptık.sadece onu oyalamak için bulduğum bir uğraşıydı
ama yaptıkça oğlum bayıldı
eminim sizin çocuklarınız da çok sevecek
hem yapması kolay ,hem eğlenceli hem de bayağı vakit alan bir çalışma
üstelik gerekli olan malzemeleri temin etmek de çook kolay

karton ya da plastik bardak
renkli elişi kağıtları
kalem ve yapıştırıcı
işte hepsi bu

Son düzenleme:
Harikasın talinciğim yaaaa. Oğluşum gördü ve hemen aaa bardaktan yapmışlar anneciğim diyede nasıl yapıldığını söylüyor. Dediğin gibi malzemeler evimizdede var. Oğlum da yapsın bariii. Çok teşekkürler canım...

a.s.

işe yaramasına çok sevindim
keyifli zaman geçirmeniz dileğiyle
baktıkça beni hatırlarsınız artık:1rolleyes:

çok güzel bir paylaşım ellerine sağlık canım, evde oğluşumla, okulda öğrencilerimle yapacağım

oğlum da salı günü okullar açıldığında öğretmenlerine götürecekmiş zaten hepsini
sabırsızlıkla bekliyo:1rolleyes:
belki öğretmenlerinin de yararlanacağı bir çalışma olur
sevgilera.s.

Bizde oğlumla bugün yapıcaz ve öğretmenine hediye olarak verecekmiş...

kaydirigubbakcemile3

Talinciğim işte oğlumuzla yaptığımız hayvanlarımız, babacığımızda yardım etti bize...
Sevgilerimizle,

Talinciğim senin yaptığın kadar güzel olmasada... elimizden geleni yaptık...

Oğlumuz bu gece bu şirin hayvanları yapmak için geç yattı...

Hepsi şimdilik bu kadar uykusu geldi diğerlerini kısmetse yarın yapacağız....
Paylaşımların için çok teşekkürler talinciğim. a.s.

Talinciğim işte oğlumuzla yaptığımız hayvanlarımız, babacığımızda yardım etti bize...
Sevgilerimizle,

tek kelimeyle harika olmuşlar
hatta bizimkilerden bile güzel:teytey:
ellerinize emeğinize sağlıka.s.

tek kelimeyle harika olmuşlar
hatta bizimkilerden bile güzel:teytey:
ellerinize emeğinize sağlıka.s.
Talinciğim beğendiğine sevindim. Eeee öğretmenimiz kim ama :dance: talinnnn taliiinnnn talinnnn. Paylaşımlarının devamını dileriz teyzesi... Oğlum yarın öğretmenine hediye edicek hazırladık. İyi akşamlar dlerim...

:1hug:

arkadaşlar bugün robinim okuldan gurula geldi
arkadaşlarına ve öğretmenlerine yeni birşey yaratmış olmasının verdiği mutluluk vardı gözlerinde:teytey:
eve geldiğinde heyecanla anlatmaya başladı

kesinlikle çok harikaydısenağlama

Yunusemre'de bugün okuldan sevinçle geldi öğretmeni ve arkadaşları çok beğenmiş. Sınıfannesi olduğum için; oğluş servisle gittikten bir kaç saat sonra bende okula gittim, öğretmeni kitap fiyatları hakkında konuşmaya çağırmıştı. Kitap parası toplayacağım. Öğretmeni beğendiğini söyledi burada bizede örnek teşkil ediyor dedi.
Evde tekrar yapacakmışşşş. Bugün diyorki '' talin teyzeye selam söyle '' .
İyi geceler canım...

kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…