Bebek Beslenmesi Cocuklarimiza mükemmel bir vitamin macunu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Annem cok yedirdi bize de senağlama kücükken hatta kocaman kiz olmustum hala yapardi, bir kac kasiktan fazla yerdik(acaba ondan mi ders notlarim cok iyiydi?). Ben de cocuklar icin cok ugrasiyorum yemeleri icin ama yemiyorlar maalesef.

Canim ben kizima yedirdim ve istahinin acildigni fark ettim, fakat seninkilerdede olurmu bilemem tabiki, lakin istah icin olmasa bile vitamin olarak ver, faydasini göreceksina.s

Evet canim toz halinde veya rendelenmis olarakta var, onlari kullanabilirsin..şutarafagitti

Ben buzdolabina koymadim canim, icinde bal oldugu icin kivami bozuluyor fakat bal bozulmasini engelliyor...yani serin bir yerde agzi kapali bir kavonoza koysan birseycik olmaz....Biz asaga yukari 6 - 8 hafta icinde tükettik, ama bazen günde iki kasik verdigim oluyordu o yüzden muhtemelen daha cabuk biter....

Simdide kücük kizima hazirlicam bu macundan oda yavas yavas baslayabilir...

Rica ederim canim...ne demek cok soru sordum...ne zaman istersenkaydirigubbakcemile3

Gülsümcüm ellerine sağlık canım....

Zaten cevizin gebelikte de anne adaylarının yemesi gerekiyor günde 2 tane...
Ek gıdalara geçildiğinde de bebeklere yedirilmeli beyin gelişimine faydalı.... Senin karışımla çocuklarımızla zehir gibi olacağız desene....:içelim:
Sevgilerimle....

Insallah canim, zehir gibi saglikli cocuklar olsunlar insallah....:Saruboceq:

Ama kizlar önemli nokta su: düzenli yedirecez...cünkü vücüd belirli bir zaman ve düzenli tükettikten sonra bu vitaminleri depoluyo...ona göre...kaydirigubbakcemile3

verdiğin bu yararlı bilgi için çok teşekkürler sabahları bende çocuklarıma aç karnına köyden gelmiş pekmez bir kaşık veriyorum en kısa zamanda bunuda denicem

merhaba paylaşım için teşekkür ederim ama benim kızım 9.5 aylık bal yasak kızımın şimdi yiyebileceği bir vitamin macunu yazabilirmisin veya bal yerine pekmez olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…