- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
canim paylasimin icin tesekür ederim yalniz bi kac sorum olacak
ilk önce bu hindistan cevizi pastalarda kullandigimiz toz olanmi
kavanozu dolaptami disardami sakliycaz,kac gün saklanabilir
birde 3 yemek kasigini bir keredemi yoksa sabah ögle aksam olarakmi vericez??
Evet canim pastalara kattigimiz hindistan cevizi olabilir...
Buz dolabinda saklamana gerek yok ben normal mutfak dolabinda sakladim icinde bal oldugu icin buz dolabina koyarsan donar ve kivami bozulur...
Bende hic bozulma falan olmadi macunda, nerden baksan 6 - 8 haftaya yakin sürdü bitmesi, istersen tabiki malzemeleri 50 g olarak uygulayabilirsin!
Sabah ögle aksam birer kasik canim...Sevgilerkaydirigubbakcemile5
bu vitamin gibi macun çok ilgimi çekti, benim oğluşum da çok iştahsız ve zayıf ama aklıma takılan bir soru var biliyorsunuz bebeklere bal yasak
benim oğluş 13 aylık benim bu macunu yapıp vermemde bir sakınca varmı ki bi bilen varsa bana cevap yazabilirmi çok sevirim.
şimdiden teşekkür ederim.
süpersin canim ya paylasimin icin tsklerrrrrrrrrr
kizimin istah aciciya ihtiyaci yok ama vitamin vitamindir :)))))))
bu vitamin gibi macun çok ilgimi çekti, benim oğluşum da çok iştahsız ve zayıf ama aklıma takılan bir soru var biliyorsunuz bebeklere bal yasak
benim oğluş 13 aylık benim bu macunu yapıp vermemde bir sakınca varmı ki bi bilen varsa bana cevap yazabilirmi çok sevirim.
şimdiden teşekkür ederim.
benim çocukların maşallah iştahları fazlasıyla yerinde .. ama bu bunu kullanmama gerke yok demek değil ..bunu not aldım ilk fırsatta alıcam ,hastalıklardan korurur ,doğal vitamin kaynağı ayrıca beyin geşimine çok faydalı olacağını düşünüyorum mutlaka yapıcam bu macunu ve herkese tavsiye edicem Allah razı olsun canım senden..
Kaç yaşından itibaren bu macun verilebilir??* Oğlum 10.5 aylık verebilirmiyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?