- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
Annem cok yedirdi bize de senağlama kücükken hatta kocaman kiz olmustum hala yapardi, bir kac kasiktan fazla yerdik(acaba ondan mi ders notlarim cok iyiydi?). Ben de cocuklar icin cok ugrasiyorum yemeleri icin ama yemiyorlar maalesef.
Canim ben kizima yedirdim ve istahinin acildigni fark ettim, fakat seninkilerdede olurmu bilemem tabiki, lakin istah icin olmasa bile vitamin olarak ver, faydasini göreceksina.s
canim kusura bakma ya cahilligime ver bisey sorucam hindistan cevizi zaten toz halinde oluyo dimi canim yani ben öyle biliyorumda???bellki sama bi soru oldu ama yarin malzemeleri alipda yapmayi düsünüyorum bizim burda toz hallindede satiliyo tümmü olmasi lazim yoksada öyle olurmu???
Evet canim toz halinde veya rendelenmis olarakta var, onlari kullanabilirsin..şutarafagitti
canim ya bisey daha sorcam agzi kapali kavanoza koycaz ya bozulmuyo dimi?yani buzdolabina koymak gerekirmi?gerci günde 3defa verirsem cabuk tüketilir diye düsünüyorum ama kizimda begenirse isin ucunu brakmadan hep yapar dururum diyede düsünüyorum
bu malzemelerle kac günde bitiyo macun asa yukari???
ay kusura bakma ya cok sopru sordum.......
anlayisin icin simdiden tskler canimmmmmmmmm
Ben buzdolabina koymadim canim, icinde bal oldugu icin kivami bozuluyor fakat bal bozulmasini engelliyor...yani serin bir yerde agzi kapali bir kavonoza koysan birseycik olmaz....Biz asaga yukari 6 - 8 hafta icinde tükettik, ama bazen günde iki kasik verdigim oluyordu o yüzden muhtemelen daha cabuk biter....
Simdide kücük kizima hazirlicam bu macundan oda yavas yavas baslayabilir...
Rica ederim canim...ne demek cok soru sordum...ne zaman istersenkaydirigubbakcemile3