Ay iyice sacmalamis töbe töbe. Bu kaynanalar çocuk olunca kafayı yiyor resmen eee yıllarca çocuk dışında bir uğraşlarıni yok çocuk büyüyüp eklenince elleri ayakları kesiliyor beyin yanıyor anlaşılan. Izin vermeseydin gerçi sert cikmissindir diye düşünüyorum.
Çocuğa bakalım deselerde bırakmam ben. Çocuğun annesi benim. Ben doğurdum ben bakarım ben büyütürüm.Bensiz çocuk o evde bir gece dahi yatamaz. Onlardan ne çektiğimi çok iyi bilirim.Anne bir evde çocuk bir evde olmaz, kaynana melekte olsa olmaz. Bu benim fikrim.benım kızımıda kv bakmadı ama 9 yıldır her gıttıgımızde gitmemize yakın yada ayağa kalkmışız kapıya dogru giderken
burda kal bizde yat senı kucagumda yatırırır diyor
o an kızım bana bakıyor bende kızıma ,
bakma annene bakma ne bakıyon sen kalmak istiyorsan kalırsın diyor ,
ne kızımdan ne kocamdan nede benden ses çıkıyor
öyle güzel cevap oluyor ortam buz gibi hadi iyi akşamalar deyip kapıdan çıkıyoruz.
burdaki kk üyelri hanımlar kusura bakmasın ama ben bunun olmayacagını asla ve asla babannesinde kalamıyacagını anlayacagı yaştan beri söylüyorum zaten ordan her çıkışta arabada kavga kopuyor tabii çocuk şahit oluyor , oda bunun imkansız oldugunu biliyor ,
senın dogurdugun çocuk beni ilgilendirmez kim bakarsa baksın diyebiliyorsa çocugum asla onların evinde kalamaz,
Senin tek çocuğun var galiba. Böyle giderse benim de oğlum tek çocuk olarak kalacak, sırf bu kaynana kayınbaba görümce milletinin oğlumu benden kıskanmalarından dolayı. Çok doluyum bu konuda.benım kızımıda kv bakmadı ama 9 yıldır her gıttıgımızde gitmemize yakın yada ayağa kalkmışız kapıya dogru giderken
burda kal bizde yat senı kucagumda yatırırır diyor
o an kızım bana bakıyor bende kızıma ,
bakma annene bakma ne bakıyon sen kalmak istiyorsan kalırsın diyor ,
ne kızımdan ne kocamdan nede benden ses çıkıyor
öyle güzel cevap oluyor ortam buz gibi hadi iyi akşamalar deyip kapıdan çıkıyoruz.
burdaki kk üyelri hanımlar kusura bakmasın ama ben bunun olmayacagını asla ve asla babannesinde kalamıyacagını anlayacagı yaştan beri söylüyorum zaten ordan her çıkışta arabada kavga kopuyor tabii çocuk şahit oluyor , oda bunun imkansız oldugunu biliyor ,
senın dogurdugun çocuk beni ilgilendirmez kim bakarsa baksın diyebiliyorsa çocugum asla onların evinde kalamaz,
evet canım tek çocuk şimdi kızım istiyor diye deniyoruz olmuyor tüp bebek yaptıracaz yas 41Senin tek çocuğun var galiba. Böyle giderse benim de oğlum tek çocuk olarak kalacak, sırf bu kaynana kayınbaba görümce milletinin oğlumu benden kıskanmalarından dolayı. Çok doluyum bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?