- 21 Haziran 2007
- 5.700
- 12
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katlanmam.Çünkü böyle mutsuz bir evlilikte çocuğumun psikolojisi de bozulur.Ancak kendimi geçindirebilecek bir altınbileziğim(mesleğim),yeterli maddi durumum ve ailemin bana arka çıkacağını bildiğimden dolayı şu an böyle kolayca konuşabiliyorum.Rest çekerim diyorum..Ancak bunlar olmasa çok daha farklı düşünürdüm belki:sm_confused:/COLOR]
hayaller gercek olsa katılıyorum sana arkadasım bende sen gibi düşünerek katlanıyorum eşime severek ewlendik ama adam yüzde yüz degişti bizaman sonra anlayamaz hale geldim eşimi bencil kendini düşünür bişi oldu adam huyusuyu degişti zaman geliyo tanıyamıyorum eşimi ama katlanmak zorundayım iki oglum için annem babam var ama bizde ewelndikten sonra dönülmez dönmüş bile olsam rahat olmaz anne ewi şimdi gittigimde bile çekemiyo yaşlılar çocukları kalıcı olsam illa onlarlada sorun olur kimseyi rahatsız etmek istemedigim için içime atıp oturuyorum bazen aglıyorum hiç sebebsiz bagarıp cagarmak geliyo içimden çıkıp gidesim geliyo kimsenin bilmedigi yerlere ama olmuyo işte neyse kafanızı agrıttım sevgiyle kalın herkes istedigi mutlulugu bulur inş ewliliklerinde