• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası cocuklarimdan 1 yil ayri kalmak

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
eveet cok uç'muş...haklisiniz...sanki bi esyaymis gibi bir sene koseye kaldirmak...kendime kiziyorum aklima geldikce nasil boyle düşünebildim diye...birde bu baslikta konu actim buraya...aslinda buraya baslik acinca kendime geldim ben ne yapiyorum neyin pazarligi diye düşündüm...cocuklarimi cok seviyorum ve asla ayrilmiycam..ikisini de krese vereceğim..esyali ev bulabilirsem tutacağım
Kendini dövmekdev vazgec.Fikir yürütmek icin acmıssın zaten.
İnsan tabki onların gelecegini düsündüğünden ne yapacagını bilemiyor.
Hakkınızda hayırlısı🙏🏻

can alıcı soru bu iste....ben onlarin beni birakmamalarini isterdim....simdi bende birakmicam
Atanmak elbette gzel bişey ben de atanırsam naparım diyorum ama olacak gibi değilse gerekirse memurluğumdan vazgeçerim. Allah kimseyi evladından ayrı bırakmasın.. Hiçbir evladı da annesinden...

Atanmak elbette gzel bişey ben de atanırsam naparım diyorum ama olacak gibi değilse gerekirse memurluğumdan vazgeçerim. Allah kimseyi evladından ayrı bırakmasın.. Hiçbir evladı da annesinden...
amin amin amin...bu devirde is bulmakta zor iste...zar zor atandik kac sene sonra...

Back