Davranış Bozuklukları çocuklarımda küsme

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

kuzum211

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
132
1
16
34
Ankara
merhaba 4 yasında kızım 3 yasında bır oglum var sorunum şu ki kızıma sakadanda bagıran oldugu zaman hemen küsüyor aglamaya baslıyor yabancı ınsanlardan kacıyor toplum ıcınde bulunmayı hıc sevmıyor oglumda sadece küsüyor gonlunu almam saatlerı buluyor her ıstedıgım olsun ıstıyor kucukkende ve suanda da bırazda olsa bende de var küsme huyu ama cocuklarımda cok fazla iyiyede kusuyorlar kotuyede bu zamana kadar her ıstedıklerını almadım sımarmasınlar dıye ama suanda da her ıstedıgımız olsun dıye ugrasıyorlar olmayıncada kusuyorlar sızce ne yapmalıyım gercekten cok yoruldum

Muhtemelen sizi taklit etmişler küsme yönünden ama çocuk olduklarından ayarı iyice kaçırıyor lar,fırsatları değerlendirmek istiyorlar sizin bu konuda hassas olduğunuzu anlayınca bu yönünüzü kullanmak istiyorlar ve istediklerini yaptırmak istiyorlar ,benim size önerim bu küsme konusunun yanlış bir davranış olduğunu anlattıktan sonra hiç ilgilenmeyin kendi hallerine bırakın ,eğer öyle davranışlar içinde bulunurlarsa yaşlarına uygun cezalar alacaklarını da belirtin,ama uyumlu davranışlar içinde olduklarında da mutlaka küçük hediyelerle ödüllendirin ,kesin ve net konuşun ayrıca davranışlarınızda da tutarlı olun ,sevgiler.

Back