çocuklarım yüzünden geceleri sevmez oldum

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
kızlar 33 haftalık hamileyim 3,5 yaşında ikiz oğullarım var.odalarında yatmak istemiyorlar yanımıza alıştılar bu sene.ben artık çok bunladım..odalarında eşim uyutuyor yere yatıyorlar onlara masaj yapıyor uyuyorlar sonra gece yarısı ikisi de yanımıza geliyor gece vakti geri yollasam birsürü ağlayacaklar benim uğraşacak halim yok zor yatıyorum zaten karnımdan eşim de uğraşmaz gece gece.ama çok sıkıldım yaa.biz yatağımızı sevmiyoruz diyorlar ama asıl olay bizle aynı yerde yatmak..bana odanızda yere yatak yap diyor orda yatacakmış ama odasında yatmazmış.ne yapacam bi öneriniz var mı bunaldım bunaldımmmmmmm..baza alalım dedim eşime üzerine arabalı nevresim takımlarında ama bilmiyorum çare olur mu fikriniz varsa nolur yazın

bu yaşlar anneyi babadan kıskanma yaşlarıdır bir de kardeş geliyor sizin sevginizi ilginizi kaybetme korkusu vardır onlarda. kararlı olun öncelikle, sınırlanızı çizin orasıının sizi özel alanınız olduğunu öğrenmelerini sağlayın bir gece ağlayacaklar iki gece ağlayacaklar sonra bu durumu kabulleneceklerdir.

evet söylüyorum burası babanızla benim odam sizin odanız orası diyorum ama hayır biz odamızı sevmiyoruz diyorlar.babam nöbete gitsin diyor oğlum o zaman yatağa sığarız diyor..uyumak bile zor oldu benim için.gece gece gönderirsem de nasıl olur bilmiyorum çok sıkıldım ama o kesin teşekkür ederim yorumunuz için ayrıca

benim kızım bu sene ılkokula başlıcak hala odasında yatmıyor. gece korktum yanınızda yatıcam dıyor bırde 22aylık oglum var. o bızım yanımızda yatıyor besıgı var ama yatmıyor yanımıza gelıyor.gecelerı sureklı yan tarafa yada ayak ucunda yatmaktan heryerım agrıyor .dun sinirden öldüm .kızım odanda yat yenı oda aldık cok güzel herşeyin diyorum yatıyor tam uyuyacam anne korktum dıyor gelıyor .gıt odana yat dedıgımızde feryat fıgan aglıyor .eşimde ugraşmamak için ortamıza yatırıyor.bıde oglanı beşigine yatırıyorum 2dakka sonra uyanıp yanımıza atlıyor delırıcemmmmm karışık yazdım galiba

ben çok iyi anladım seni ben de aynıydım çünkü şimdi hamileyim bi de son zamanlarım dün eşim başka yerde yattı pek rahat ettim tabi tekrarlanmaması gerek biliyorum bugün baza alacaz onlara bakalım nolacak..aah ah uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…