Çocukları için boşanmayanların çocuklarının sonu bu.

Çok üzüldüm ne kadar kötü çocuklar için o durumu yaşamak allah bildiği gibi yapsın o adamı insan çocuklarını düşünmezmi kıyamam onlara

Adam silahını bulamamış, bıçakla saldırıyor o anda.
Kadın daha önce 2 kez boşanma davası açmış, değişeceğim dediğine kanıp geri çekmiş.
Bile bile lades yani.
Degisecegim dedigine kandigindan emin degiliz. Adamin ölümle tehdit ettigini dusunun, aileniz arkanizda degil ya da sizi korumak isteseler de koruyacak gucte degiller, e devletin bakis acisi hepimizin malumu, para yok is yok destek yok.
her gun haberlerde yolda belde oldurulen kadinlari goruyorsun, arkani yaslayacagin bir destek yok
Yani bazen o kadar kolay olmuyor isler
Ben de cok sinirleniyorum ama insan herkesi hep kendi sartlarina sahip saniyor

Kadının kendi açıklaması bu.
Çocuğu baba diye ağladığı için bu olaydan sonra bile görüştürmüş.

Problemli bir eşiniz varsa lütfen çocuklarınızı kurtarmak için ayrılın o adamdan. Benim çocukluğum çok mutsuz geçti. Biliyorum.
Fiziksel şiddete uğramadık çok şükür ama Psikolojik eziyet altındaydık hepimiz. Annem ablam ben hep üzgündük. Büyüdüm değişmedi hiçbirşey o üzüntüler kalıyor hep.

Ha o zaman geri aliyorum soylediklerimi
Bu olaydan sonra da mi?
pesss pes
Maalesef. Çocuğu görüştürdükten sonra tehditlerin dozu artmış. O yüzden medyada yayınlamış bu videoyu.

normal bir eşse tabiki gorusmeli ben eksik anlattim sanirim şiddete meyilli her isini siddetle hakaretle cozmeye calisan tarzda babalardan bahsetmek istemistim
ha adam esiyle kavga etmistir ama cocuguna gercekten ilgili iyi bir babadir ozamanda gorussun tabi ama bunu ancak anne bilebilir cocuk sahit oldugu bir sey yoksa bir babanin neler yapabilecegini bilemez bunu anlatmak istemistim ayni seyler anneler icinde gecerli rabi

Maalesef. Çocuğu görüştürdükten sonra tehditlerin dozu artmış. O yüzden medyada yayınlamış bu videoyu.
En son iceri mermi dusuyor en basindan beri ates mi ediyordu adam ben sert bi seyle vuruyor sandim
Ay kafayi yicem daha bi de gidip adamla cocuklari gorusturuyor
Tukureyim senin anneligine ya

Benım cocugum suanda ortaokula gıdıyor, lıseye hazırlanacak sonra unıversıteye ben ılmek ılmek dokudugum cocugun psıkolojısını sırf sadece 1 yudum sperm verdı dıye ona harcatmam.
Benım gostermeme hakkım var buarada ben babalıktan men ettım zaten sahsı. Anca cocuk gormek ısterse o zaman evet, ama adamın ellerıne bırakmayacagım kaderını

En son iceri mermi dusuyor en basindan beri ates mi ediyordu adam ben sert bi seyle vuruyor sandim
mermi degil celik kapilarin uzerinde bir parca olur ya kapiyi hafif aralamak icin o dusuyor kapiya agir bir cisimle vuruyor

Benim anladığım kadarıyla adam silahımı alıp geleceğim diyor ama bıçakla geliyor. Sonrasında kadın polisi arıyor, kocası aynı gün serbest bırakıldığı için ailesine gidiyor.

Offf kuzum nasil cihlik çığlığa cok üzüldüm insallah iyilerdir

Kıyamam o sabilere ...çocuklara dokunmasın kimse. çocuk kalbini kırsan bile arş ağlar diye bilirim bu ne zalimliktir ya!çocuklar ağlamasın kıyamam nasıl korkuyorlar ...dünyanın en masum hediyeleri onlar ya
İzlemeseydim keşke..ağlaşmaları kulağıma takıldı kaldı kuzucukların ((
Kökleri kurusun inş.böyle zalimlerin.

Buarada sunu belırtmeyı unutmusum benım oglumun babası var ama bıyolojık bır bagları yok.
Konusmanın seyrını ayrı devam ettırmıssınız , suanda bu adam cıksa elbette cocugumu gorusturmeyecegım. Cocukların psıkolojılerı cok degısık bızım zamanımızdakı gıbı degıllerde aynı zamanda. Cocugu gordu merhaba ben baban dedı ortadan kayboldu kım ugrasacak , kım duzeltecek o cocugu? Ben.
Ben en bastan boyle olmasını ıstememıstım , cocukla gorusmemeyı tercıh eden kendısıyle hal boyle olunca bende yenıden bır hayat kurdum bıze

baba yapmaaaaaa dedi ya resmen içim yandı içlerim
inşallah kurtulur bu baş belası adamdan
Allah yardımcıları olsun

Çocuğunuz peki Birgün görmek isterse ?

açılmıyor inşallahda denk gelmez bana.çok kötü oluyorum.çokmu kötu yaa

Zaten 2 aylıkken terk edip üstüne bir de yeniden evlendi galiba
O zaman kendisi de aramaz muhtemelen.
Bu durumdaki çocuklara çok üzülüyorum.
Şartlar ne olursa olsun anne bana ayrılınca çocuğu da bırakması eşten ayrılınca Çocuktan da ayrılmak çok acımasız geliyor bana.
Sizin tercihiniz değildir elbette ki durumun böyle olması ama üzüldüm sadece

açılmıyor inşallahda denk gelmez bana.çok kötü oluyorum.çokmu kötu yaa
Kapıyı kırıp bıçakla karısına saldıran bir adam ve yapma baba, gel anne diye bağırarak ağlayan iki küçük çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…