Çok üzüldüm ne kadar kötü çocuklar için o durumu yaşamak allah bildiği gibi yapsın o adamı insan çocuklarını düşünmezmi kıyamam onlaraSabah sabah mahvetti beni bu video.
Kadın 8 yıldır, belki sözde kutsal yuvasını kurtarmak, belki çocuklarını babasız bırakmamak veya başka bir sebepten kocasını boşamadığı için, zavallı çocuklara yaşattığına bakın.
Bu olayda erkek ne kadar suçluysa kadın da o kadar suçlu.
Bir tokatla yuvamı yıkmam, kocamı seviyorum, çocuk olunca değişir, çocuklarımı babasından ayıramam, anam babam üzülür, elalem ne der diye düşünen ama evlatlarını düşünmeyen sözde annelere çok kızgınım. O adamı baba yapmamalıydı, o çocuklara bunu yaşatmaya hakkı yoktu.
Şiddete rağmen 2 kez geri dönen kadın her şeye müstehak da çocuklara bunu nasıl yaşatır bir anne?
Yazık çok yazık!
Kadınlar böyle psikopatları sevgili, koca olarak kabul etmeye, onlara çocuk doğurmaya, katlanmaya devam ettikçe şiddet bitmez. O çocuklar da sağlıksız bir psikolojiyle yaşadıklarını başkalarına yaşatır. Bu zincir böyle devam eder.
Degisecegim dedigine kandigindan emin degiliz. Adamin ölümle tehdit ettigini dusunun, aileniz arkanizda degil ya da sizi korumak isteseler de koruyacak gucte degiller, e devletin bakis acisi hepimizin malumu, para yok is yok destek yok.Adam silahını bulamamış, bıçakla saldırıyor o anda.
Kadın daha önce 2 kez boşanma davası açmış, değişeceğim dediğine kanıp geri çekmiş.
Bile bile lades yani.
Kadının kendi açıklaması bu.Degisecegim dedigine kandigindan emin degiliz. Adamin ölümle tehdit ettigini dusunun, aileniz arkanizda degil ya da sizi korumak isteseler de koruyacak gucte degiller, e devletin bakis acisi hepimizin malumu, para yok is yok destek yok.
her gun haberlerde yolda belde oldurulen kadinlari goruyorsun, arkani yaslayacagin bir destek yok
Yani bazen o kadar kolay olmuyor isler
Ben de cok sinirleniyorum ama insan herkesi hep kendi sartlarina sahip saniyor
Ha o zaman geri aliyorum soylediklerimiKadının kendi açıklaması bu.
Çocuğu baba diye ağladığı için bu olaydan sonra bile görüştürmüş.
Maalesef. Çocuğu görüştürdükten sonra tehditlerin dozu artmış. O yüzden medyada yayınlamış bu videoyu.Ha o zaman geri aliyorum soylediklerimi
Bu olaydan sonra da mi?
pesss pes
normal bir eşse tabiki gorusmeli ben eksik anlattim sanirim şiddete meyilli her isini siddetle hakaretle cozmeye calisan tarzda babalardan bahsetmek istemistimYanlış olan konuyu söylersin ama bu babasıyla Görüşmek annesiyle Görüşmek gibi hassas bir konuysa onun kararı Olmalı.
Sonuçta anne Babaların hatalarını birbirlerinden ayrılmalarının bedelini çocuklar ödememeli.
Eşimle ayrıldık çocuğumu göstermem düşüncesi çok yanlış geliyor bana.
En son iceri mermi dusuyor en basindan beri ates mi ediyordu adam ben sert bi seyle vuruyor sandimMaalesef. Çocuğu görüştürdükten sonra tehditlerin dozu artmış. O yüzden medyada yayınlamış bu videoyu.
Benım cocugum suanda ortaokula gıdıyor, lıseye hazırlanacak sonra unıversıteye ben ılmek ılmek dokudugum cocugun psıkolojısını sırf sadece 1 yudum sperm verdı dıye ona harcatmam.Hiç arayıp sormadı mı
Yine de Birgün çıkacak karşısına
Bence Görüşmek istese bile Kendi tercihine bırakın.
Zaten 2 aylıkken bırakan adam daha da görüşmez bu zamana kadar görmediyse
Çok Üzücü ne desem bilemedim
Şiddetin Hakkı bir bahanesi asla olamaz.
Şartlar ne olursa olsun bir kadın asla Şiddeti hak etmez
mermi degil celik kapilarin uzerinde bir parca olur ya kapiyi hafif aralamak icin o dusuyor kapiya agir bir cisimle vuruyorEn son iceri mermi dusuyor en basindan beri ates mi ediyordu adam ben sert bi seyle vuruyor sandim
Ay kafayi yicem daha bi de gidip adamla cocuklari gorusturuyor
Tukureyim senin anneligine ya
Benim anladığım kadarıyla adam silahımı alıp geleceğim diyor ama bıçakla geliyor. Sonrasında kadın polisi arıyor, kocası aynı gün serbest bırakıldığı için ailesine gidiyor.En son iceri mermi dusuyor en basindan beri ates mi ediyordu adam ben sert bi seyle vuruyor sandim
Ay kafayi yicem daha bi de gidip adamla cocuklari gorusturuyor
Tukureyim senin anneligine ya
Buarada sunu belırtmeyı unutmusum benım oglumun babası var ama bıyolojık bır bagları yok.Yanlış olan konuyu söylersin ama bu babasıyla Görüşmek annesiyle Görüşmek gibi hassas bir konuysa onun kararı Olmalı.
Sonuçta anne Babaların hatalarını birbirlerinden ayrılmalarının bedelini çocuklar ödememeli.
Eşimle ayrıldık çocuğumu göstermem düşüncesi çok yanlış geliyor bana.
Çocuğunuz peki Birgün görmek isterse ?Benım cocugum suanda ortaokula gıdıyor, lıseye hazırlanacak sonra unıversıteye ben ılmek ılmek dokudugum cocugun psıkolojısını sırf sadece 1 yudum sperm verdı dıye ona harcatmam.
Benım gostermeme hakkım var buarada ben babalıktan men ettım zaten sahsı. Anca cocuk gormek ısterse o zaman evet, ama adamın ellerıne bırakmayacagım kaderını
Zaten 2 aylıkken terk edip üstüne bir de yeniden evlendi galibaBuarada sunu belırtmeyı unutmusum benım oglumun babası var ama bıyolojık bır bagları yok.
Konusmanın seyrını ayrı devam ettırmıssınız , suanda bu adam cıksa elbette cocugumu gorusturmeyecegım. Cocukların psıkolojılerı cok degısık bızım zamanımızdakı gıbı degıllerde aynı zamanda. Cocugu gordu merhaba ben baban dedı ortadan kayboldu kım ugrasacak , kım duzeltecek o cocugu? Ben.
Ben en bastan boyle olmasını ıstememıstım , cocukla gorusmemeyı tercıh eden kendısıyle hal boyle olunca bende yenıden bır hayat kurdum bıze
Kapıyı kırıp bıçakla karısına saldıran bir adam ve yapma baba, gel anne diye bağırarak ağlayan iki küçük çocuk.açılmıyor inşallahda denk gelmez bana.çok kötü oluyorum.çokmu kötu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?