Çocukları için boşanmayanların çocuklarının sonu bu.

Videoyu izlemedim. Şu bir gerçek devlet -polis koruyamiyor. Bir de nereye kadar koruyabilir o da var. Kadınların kendini uzak tutması gerekiyor bu adamlardan. Ama malesef erkek dediğin masaya yumruğunu vurmalı gerek diyen andaval dolu memleket. Bazı durumlarda bu tipleri eş olarak seçen kadınlarda suç.
Bir de şöyle birşey var. Ülkede işsizlik çok yüksek. Kadın okumadiysa ya da meslek edinmediyse, ailesi de yuvanj bozma ıvır zıvır diyorsa o durumda kadına da kizamiyorum. Her şeyin temelinde ekonomi var.

Ben asla bir kadinin cocugu icin bosanmadigina inanmiyorum bu bir bahanedir kendileri vazgecemiyorlar cocugum babasiz kalmasin diyorlar. O adam cocuklarini sevse dusunse boyle seyler yaparmi? E cocugunu dusunmeyen adamla neden cocuklarini buyutmeye calisiyorsun? birde kadin ayrilmak isteyince kadina baski cocuklar babasiz kaliyor cocuklari babasiz birakiyorsin vicdansiz vs vs ya bziim toplum cok fena bir toplum hep adam kayirilsin hep yuk kadina verilsin. Her gun kavga eden ust komsularim var bosansalarda kurtulsak uc cocuk her gun agla agla mahfoluyorlar. Ne simdi bu evlilik mi aile mi?

Kesinlikle tek düşündükleri ya kocişi ya da elalem ne der.
Çocuk bahane. Asıl çocuğunu düşünen anne, ruh hastası birinden çocuğunu uzak tutmak için boşanır.

Hiç arayıp sormadı mı

Yine de Birgün çıkacak karşısına
Bence Görüşmek istese bile Kendi tercihine bırakın.

Zaten 2 aylıkken bırakan adam daha da görüşmez bu zamana kadar görmediyse

Çok Üzücü ne desem bilemedim

Şiddetin Hakkı bir bahanesi asla olamaz.

Şartlar ne olursa olsun bir kadın asla Şiddeti hak etmez

anlamadiklarida su aslinda babasiz buyumesinler diye sunlari yasattiklari cocuk birgun bedenen olmasada ruhen annesini terk ediyor cunku artik anliyor aslinda olan herseyin tek suclusu baba degilmiş

herşey çocugun kendi tercihine birakilmamali bence
size basit bir ornek vereyim amcam vefat etti toplasaniz 3 kez ancak gormustum annem cenazesine yollamak istemedi dayimlar sen karisma amcasi sonucta dediler cenazeye gittim daha 40 i cikmadan ardimdan laf dondermis halam ve amcamin esi mirastan para koparmak icin gelmistir o diye alakasi yoktu halbuki ben cigerim yandigi icin birgun keske dememek icin gitmistim ama annem hakliymis iste boyle cigerim daha cok yandi oyuzden her tercih cocugada birakilmamali bence

Bence çocuğa bırakılmalı , çünkü o da bir birey.

Siz üzüntüden cenazeye gitmişsiniz kendinizi biliyorsunuz ama halanız kendi fesat düşüncelerine göre yorum yapmış o onu ilgilendirir.

Zaten halanız zihniyetinde bir insan siz cenazeye gitmeseniz de söyleyecek bir söz bulurdu

O Yüzden doğru olanı yapmışsın. Kimseyi takma.

Bence çocuğa bırakılmalı , çünkü o da bir birey.

Siz üzüntüden cenazeye gitmişsiniz kendinizi biliyorsunuz ama halanız kendi fesat düşüncelerine göre yorum yapmış o onu ilgilendirir.
bende sizin gibi her daim cocukta bir birey ve bazi konularda kararlarini kendi vermeli diye dusunuyorum ama bir insanin tam bir birey olmasi icin baya yaş gerekiyor goz gore gorede aman buda bir birey diyip her tercihine tamam denmemeli onlar karar verirken kar zarar hesabi yapamiyorlar cunku

Zaten halanız zihniyetinde bir insan siz cenazeye gitmeseniz de söyleyecek bir söz bulurdu

O Yüzden doğru olanı yapmışsın. Kimseyi takma.
zihniyetine tukureyim onun birakacak 3 kurus mirasi yok ama onun cenazesine gitmeyecegim eger ben ondam once ölmezsem

Kesinlikle haklısın, adamın yanlış hareketlerini gördükten sonra emin olmadan çocuk yapılmasına karşıyım. Hatta evliliğin ilk 1-2 yılı evliliğin oturması ve eşlerin birbirinden emin olduktan sonra sağlıklı aile ortamında çocuk yetiştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Hele hele evliliği kurtarmak için çocuk yapmak gibi bi salaklığı düşünemiyorum bile..Ama mesela bu olayda bilemiyoruz ki belki çocuklar olduktan sonra zıvanadan çıktı insan müsveddesi.. üstelik evli çift sonuçta ne kadar izini kaybettirmek istese de kadının ailesi üzerinden vs kadına ulaşması çok zor olmayacak. o yüzden Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın çok zor durumlar

Sabah beyaz tv söylemezsem olmaz'a bağlandı. Aşağı arabadan silah almaya gidiyorum demiş. O ara kadın polisi aramış, hemen gelmişler.
Karakolda ifade verdikten sonra ikisi de serbest bırakılmış. Kadın dışarı çıktığında kocası tam arkasındaymış.
Tekrar karakola girip kadın sığınma evine gitmek istiyorum demiş. Oradan da gelip ailesi almış

Videonun başında çocuğun sesine üzülüp kapattım izleyemedim.

Şimdi bu kadın bu deliden nasıl kurtulacak ya? Keşke ölse adam eceliyle bi köşede.

Evet o da var ama ekonomik gucu oldugu halde bosanmayan da o kadar cok ki. Parayi bahane edip bosanmayanlarin yarisinin parasi olsa yine bosanmak istemezler eminim.

Bir tanidigim var maaasi baya saglam tek basina hem kira odeyip hem bakici tutabilecek ve ev gecindirecek maddi guce sahip ve zaten bunlari yapiyor ona ragmen boşanmamak icin ayak sürüyor hala, adam evi terk edeli bir yil olacak.

Bu kadinlar neden boyle anlam veremiyorum.

Kadın ölmediği sürece yaptırım yok ki memlekette

Yanlış olan konuyu söylersin ama bu babasıyla Görüşmek annesiyle Görüşmek gibi hassas bir konuysa onun kararı Olmalı.
Sonuçta anne Babaların hatalarını birbirlerinden ayrılmalarının bedelini çocuklar ödememeli.
Eşimle ayrıldık çocuğumu göstermem düşüncesi çok yanlış geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…