• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukları için boşanmayanların çocuklarının sonu bu.

Çocuğunuz peki Birgün görmek isterse ?
Çocugum gormek ısterse gorusur ama ben bag kuramayacaklarına emınım.

Ne maddıyatsızlık ne mesafe nede ortadan kaybolma gıbı bır durumumuz olmamısken , ne kadar bag kurabılırler kı.
Oğlumun boyle bır talebının en azından aklı basına gelene kadar olacagını sanmıyorum ancak atıyorum lıse caglarında belkı olabılır. Suanda kucuk bızden baska bır hayatı yok

Benım cocugum suanda ortaokula gıdıyor, lıseye hazırlanacak sonra unıversıteye ben ılmek ılmek dokudugum cocugun psıkolojısını sırf sadece 1 yudum sperm verdı dıye ona harcatmam.
Benım gostermeme hakkım var buarada ben babalıktan men ettım zaten sahsı. Anca cocuk gormek ısterse o zaman evet, ama adamın ellerıne bırakmayacagım kaderını
o adar oldu mu yaaa maşallah :)
gerçi benim büyük kız da 8 e gidiyor lise sınavı var bu yıl

cute bir mesaj atar mısın bana profilin kısıtlı oluğu için atamıyorum ben

Çocuğunuz peki Birgün görmek isterse ?

Ben açikçasi CuteMom CuteMom a burda hak veriyorum. Bende olsam, bende göstermezdim çoçugumu. Hani karsisinda iligli bir baba yokki, çoçugunu onun babaligindan mahrum birakmis olsun. 2 aylik çoçugunu birakan, sormayan bir kisi için "bu nasil baba" demem, "bu nasil bir insan" derim. Baba sifatini hak etmiyor benim nezdimde.

Yani ayni durumda ben olsam, ömrüm yetince, çoçugumu koruyup, en azindan yetiskin olana kadar bulusturmazdim babasi ile. Yani bebekliginde uykusuz olan, çoçuk hasta oldugunda endisele olan,. ..bir sürü zorunluk yasayan Cutemom olsun, sonra yilllaar sonra adam geri gelsin ve ortalikta baba diye gezsin. Yok ya öyle dünya!

param parça oldum. çok üzgünüm çok. o bebelerin çığlıkları..
allah cezanı versin nefret ediyorum gerçekten bu insanlardan..

Çocugum gormek ısterse gorusur ama ben bag kuramayacaklarına emınım.

Ne maddıyatsızlık ne mesafe nede ortadan kaybolma gıbı bır durumumuz olmamısken , ne kadar bag kurabılırler kı.
Oğlumun boyle bır talebının en azından aklı basına gelene kadar olacagını sanmıyorum ancak atıyorum lıse caglarında belkı olabılır. Suanda kucuk bızden baska bır hayatı yok
2 aylık bebeği bırakıp giden bir baba hiç mi aramaz hiç mi merak etmez çocuğunu hadi o cahildi diyelim bu çocuğun babannesi halası vs yok mu onlarda mı demediler sen ayrılıyorsun ama çocuğunu Bırakma bul diye çok Üzücü :(
İnş bundan sonra kaderi güzel olur oğlunuzun.

İyilik mi yapıyor şimdi bu kadın çocuklarına? Böyle baba olacağına hiç olmasın daha iyi.

Kim saracak o yavruların yaralarını şimdi? Nasıl unutacaklar yaşadıklarını? Bundan sonraki hayatlarında kime güvenebilecekler? Sağlıklı bir psikolojileri olacak mı?

Ve bütün bunlar vargücüyle kapıyı kıran o insanımsının umrunda mı acaba?

Ben açikçasi CuteMom CuteMom a burda hak veriyorum. Bende olsam, bende göstermezdim çoçugumu. Hani karsisinda iligli bir baba yokki, çoçugunu onun babaligindan mahrum birakmis olsun. 2 aylik çoçugunu birakan, sormayan bir kisi için "bu nasil baba" demem, "bu nasil bir insan" derim. Baba sifatini hak etmiyor benim nezdimde.

Yani ayni durumda ben olsam, ömrüm yetince, çoçugumu koruyup, en azindan yetiskin olana kadar bulusturmazdim babasi ile. Yani bebekliginde uykusuz olan, çoçuk hasta oldugunda endisele olan,. ..bir sürü zorunluk yasayan Cutemom olsun, sonra yilllaar sonra adam geri gelsin ve ortalikta baba diye gezsin. Yok ya öyle dünya!
Benimde anne babam ayrıydı şu an kendimi o çocuğun yerine koyuyorum.
Annene gidemezsin babana gidemezsin deselerdi çok kötü olurdu benim için.
Hiç düşünemiyorum. O Yüzden bence Eşlerin ayrılması baska şey Eşler ayrılsa bile anne baba Sorumluluğu devam ediyor.
Adamın 2 aylık bebesini bırakıp çekip gitmesi çok vicdansızlık zaten ona diyecek sözüm yok ama genele Söylemek gerekirse nasıl ayrılırsa ayrılsın iki kişi ortada çocuklar varsa Aralarındaki husumeti bir kenara bırakıp çocuklara göre davranmaları gerekiyor.

Kanıbozuk it.

Tamam boşan çekme bu hayatı diyoruz ama kadınlarımızda maddi engeller kadar kafalarının içinde manevi engeller de var. Ailem bırak gel dediği halde ben bile bir süre nasıl oldurur nasıl düzeltirim derdindeydim. Kaldı ki çoğu kadın kendini ezdirmemeyi ailesinde öğrenemiyor ki. Normal buluyor kanıksıyor saygı görmemeyi, örselenmeyi. Şiddet görse, aldatılsa önce kendini suçluyor, üstüne evliliği düzeltme (!) yükünü sırtlanıyor bir de. Ne yuvaymış ne kutsallıkmış arkadaş. Böyle şiddetin sindirmenin gırla olduğu evliliği sürdürmekte ısrar ettiği sürece o kadın illa ki çocuk doğurur korunma falan bi yere kadar adam baskı yapar gerekirse tecavüz eder o çocuklar yine de dünyaya gelir. Baba olur bir de bu döl israfı.

Çocuklarımızı onurlu, güçlü ve vicdanlı yetiştireceğiz onlara gerçek anlamda değer vereceğiz başka yolu yok. Gerçi şimdiki çocuklarda da empatiden yoksun özgüven patlamasıyla yetişen çok var bakalım ileride nasıl aileler kurulacak. Kimin gücü kime yeterse mi diyecekler yoksa ben mi karamsarım bilemedim.

Her durumda anne suçlanacak. Bizim buraların kadınlarının kaderi bu.
çocuğu adamın öfkesi yatıştıktan sonra normal durabildiği zamanda ( varsa o adamın normal bir zamanı ) gösterse. Neden gösterdin. Psikolojim bozuldu anne diyecek çocuk.( çocuk büyüyünce öyle diyecek ) Toplumda Kadını suçlayacak.
çocuğu göstermeme kararı alsa vay babasından ayırdın. Çocuk beni babamla ayırdın diyecek. Hatta babası uzun süre etrafta olmayınca iyice kafasında adamı hayali kahraman haline getirecek. Toplum kadını suçlayacak. Dul kadın. Böyle kadınlar yüzünden çocuklar babasız diye.
yani hertürlü sonunda kadın suçlanacak. Ne diyim şimdi ben.

Burda çocuklarım babasız büyümesin diyenlere zaten gıcık oluyorum video da tam oldu üstüne bu baba o çocuklara ne verebilir pislik herif aklınızı başınıza alın çocukları bahane etmekten vazgeçin artik

Problemli bir eşiniz varsa lütfen çocuklarınızı kurtarmak için ayrılın o adamdan. Benim çocukluğum çok mutsuz geçti. Biliyorum.
Fiziksel şiddete uğramadık çok şükür ama Psikolojik eziyet altındaydık hepimiz. Annem ablam ben hep üzgündük. Büyüdüm değişmedi hiçbirşey o üzüntüler kalıyor hep.
İşte çocukları kurtarmak için de annenin yine dirayetli ayakları sağlam yere basan biri olması gerek, iş yine yetiştirme tarzında bitiyor. Ayrılmaya imkanı olduğu halde zulüm dolu evliliği sürdürenler veya hasbelkader ayrılsa bile kader kurbanı gibi arabesk yaşayanların yetiştirdiği çocuklar yine travmalar yaşıyor.

Ben hayatta niyetini alıp cesur adım atanların er ya da geç başarılı olacaklarına inanırım ve çok örneğini gördüm, kimse eğitimim yok mesleğim yok gelirim yok yapamamlara kendini inandırmamalı, niyet insanın kendisine ve çocuklarına huzurlu bir gelecek sağlamak olmalı illa ki bir yolu bulunuyor. Benim eğitimsiz gelirsiz babaannem 60 yıl öncesinin anadolusunda dört evladını da aslan gibi yetiştirmiş hiçbiri de sorunlu bireyler olmamış. Hepimizin etrafında böyle örnekler vardır şimdiki zamanda daha cesur olmamız gerekirken kafamızdaki engellere bahanelere takılıp duruyoruz.

Benimde anne babam ayrıydı şu an kendimi o çocuğun yerine koyuyorum.
Annene gidemezsin babana gidemezsin deselerdi çok kötü olurdu benim için.
Hiç düşünemiyorum. O Yüzden bence Eşlerin ayrılması baska şey Eşler ayrılsa bile anne baba Sorumluluğu devam ediyor.
Adamın 2 aylık bebesini bırakıp çekip gitmesi çok vicdansızlık zaten ona diyecek sözüm yok ama genele Söylemek gerekirse nasıl ayrılırsa ayrılsın iki kişi ortada çocuklar varsa Aralarındaki husumeti bir kenara bırakıp çocuklara göre davranmaları gerekiyor.

Tabiki katiliyorum, genel olarak anne baba sorumlulugu sürmeli. Ondan dolayi hep "bosanmak istemiyorum, çoçuklari babasiz büyütmek istemiyorum" argümanina hep karsiyimdir. Ne alaka derim, es bosaniyor, baba, babaligindan bosanmiyor.

Yani yarin ben esimden bosansam, elbette kizimi babasindan mahrum etmem. Ancak babasida babaligini çok iyi yapiyor. Adam kizina adeta asik bir biçimde zaten. Ancak her baba böyle degil. Evet cutemom'un yasadigi bir istisna ancak burdada konular oluyor. Evliyken bile baba tamamen ilgisiz. En fazla yarim saat çoçuk ile oynuyor o kadar.

Yine o babaya bosanmadan sonra firsat taninmali tabiki, ancak mesela baba istemez ise ne yapilcak? Yada ilgisizligi devam edip, çoçuk onun yaninda saatlerce tv izlerse ne yapilcak? Yani bazen durum o kadar siyah/beyaz olmayabilir

anlamadiklarida su aslinda babasiz buyumesinler diye sunlari yasattiklari cocuk birgun bedenen olmasada ruhen annesini terk ediyor cunku artik anliyor aslinda olan herseyin tek suclusu baba degilmiş
Evet o anneler tabiki suclanacak neden bize bunlari yasattin diye ve o cocuklarda istemeselerde siddeti uygulayan yada siddete goz yuman insanlar olacaklar malesef

Kesinlikle tek düşündükleri ya kocişi ya da elalem ne der.
Çocuk bahane. Asıl çocuğunu düşünen anne, ruh hastası birinden çocuğunu uzak tutmak için boşanır.
Aynen oyle. Sadece meslegi olmayan durumu olmayan ailesi kabul etmeyen kadinlara aciyorum caresizler ama yinede elden ne geliyosa yapmak lazim. Kizlarini torunlarini kabul etmeyen aileleride allah bildigi gibi yapsin

Ağlayarak izledim kahrolsun böyle erkekler!

Bitmiyor ki kadın sığınma ya yerlesiyorlar rahat yok ,anne evine gidiyorsun rahat yok ,başkası ile evlenmene tahammul edemiyor

Ne yapsın kadınlar bosanmasan rahat yok ne olacak bu insanların hali çok güç

Yeni nesil huzurusz kavga dövüş olan evlerde büyüyor çocuklar her türlü psokopatliga şahit oluyor ne olacak böyle

Bu işin sonu nereye varacak !

Hani yuvasino kurtarmak için boşanmamis vs diyorlar ya bu evlilik de bu durum söz konusu değil gibi geldi bana kadın evde adam dışardan kapıya ateş ediyor falan

Sanki adam bosanmak istemiyor gibi geldi

Hani boğazı kesilen vardı kızının gözü önünde o çocukların bagirisi da onu hissettirdi bana

Yazık gerçekten çok yazık :(

Sabah beyaz tv söylemezsem olmaz'a bağlandı. Aşağı arabadan silah almaya gidiyorum demiş. O ara kadın polisi aramış, hemen gelmişler.
Karakolda ifade verdikten sonra ikisi de serbest bırakılmış. Kadın dışarı çıktığında kocası tam arkasındaymış.
Tekrar karakola girip kadın sığınma evine gitmek istiyorum demiş. Oradan da gelip ailesi almış 😐

Bu s.siz nasıl serbest kalır ama of :( Medya üstüne gitse ceza alır

Back