Çocugum gormek ısterse gorusur ama ben bag kuramayacaklarına emınım.Çocuğunuz peki Birgün görmek isterse ?
o adar oldu mu yaaa maşallah :)Benım cocugum suanda ortaokula gıdıyor, lıseye hazırlanacak sonra unıversıteye ben ılmek ılmek dokudugum cocugun psıkolojısını sırf sadece 1 yudum sperm verdı dıye ona harcatmam.
Benım gostermeme hakkım var buarada ben babalıktan men ettım zaten sahsı. Anca cocuk gormek ısterse o zaman evet, ama adamın ellerıne bırakmayacagım kaderını
Çocuğunuz peki Birgün görmek isterse ?
2 aylık bebeği bırakıp giden bir baba hiç mi aramaz hiç mi merak etmez çocuğunu hadi o cahildi diyelim bu çocuğun babannesi halası vs yok mu onlarda mı demediler sen ayrılıyorsun ama çocuğunu Bırakma bul diye çok ÜzücüÇocugum gormek ısterse gorusur ama ben bag kuramayacaklarına emınım.
Ne maddıyatsızlık ne mesafe nede ortadan kaybolma gıbı bır durumumuz olmamısken , ne kadar bag kurabılırler kı.
Oğlumun boyle bır talebının en azından aklı basına gelene kadar olacagını sanmıyorum ancak atıyorum lıse caglarında belkı olabılır. Suanda kucuk bızden baska bır hayatı yok
Benimde anne babam ayrıydı şu an kendimi o çocuğun yerine koyuyorum.Ben açikçasiCuteMom a burda hak veriyorum. Bende olsam, bende göstermezdim çoçugumu. Hani karsisinda iligli bir baba yokki, çoçugunu onun babaligindan mahrum birakmis olsun. 2 aylik çoçugunu birakan, sormayan bir kisi için "bu nasil baba" demem, "bu nasil bir insan" derim. Baba sifatini hak etmiyor benim nezdimde.
Yani ayni durumda ben olsam, ömrüm yetince, çoçugumu koruyup, en azindan yetiskin olana kadar bulusturmazdim babasi ile. Yani bebekliginde uykusuz olan, çoçuk hasta oldugunda endisele olan,. ..bir sürü zorunluk yasayan Cutemom olsun, sonra yilllaar sonra adam geri gelsin ve ortalikta baba diye gezsin. Yok ya öyle dünya!
İşte çocukları kurtarmak için de annenin yine dirayetli ayakları sağlam yere basan biri olması gerek, iş yine yetiştirme tarzında bitiyor. Ayrılmaya imkanı olduğu halde zulüm dolu evliliği sürdürenler veya hasbelkader ayrılsa bile kader kurbanı gibi arabesk yaşayanların yetiştirdiği çocuklar yine travmalar yaşıyor.Problemli bir eşiniz varsa lütfen çocuklarınızı kurtarmak için ayrılın o adamdan. Benim çocukluğum çok mutsuz geçti. Biliyorum.
Fiziksel şiddete uğramadık çok şükür ama Psikolojik eziyet altındaydık hepimiz. Annem ablam ben hep üzgündük. Büyüdüm değişmedi hiçbirşey o üzüntüler kalıyor hep.
Benimde anne babam ayrıydı şu an kendimi o çocuğun yerine koyuyorum.
Annene gidemezsin babana gidemezsin deselerdi çok kötü olurdu benim için.
Hiç düşünemiyorum. O Yüzden bence Eşlerin ayrılması baska şey Eşler ayrılsa bile anne baba Sorumluluğu devam ediyor.
Adamın 2 aylık bebesini bırakıp çekip gitmesi çok vicdansızlık zaten ona diyecek sözüm yok ama genele Söylemek gerekirse nasıl ayrılırsa ayrılsın iki kişi ortada çocuklar varsa Aralarındaki husumeti bir kenara bırakıp çocuklara göre davranmaları gerekiyor.
Evet o anneler tabiki suclanacak neden bize bunlari yasattin diye ve o cocuklarda istemeselerde siddeti uygulayan yada siddete goz yuman insanlar olacaklar malesefanlamadiklarida su aslinda babasiz buyumesinler diye sunlari yasattiklari cocuk birgun bedenen olmasada ruhen annesini terk ediyor cunku artik anliyor aslinda olan herseyin tek suclusu baba degilmiş
Aynen oyle. Sadece meslegi olmayan durumu olmayan ailesi kabul etmeyen kadinlara aciyorum caresizler ama yinede elden ne geliyosa yapmak lazim. Kizlarini torunlarini kabul etmeyen aileleride allah bildigi gibi yapsinKesinlikle tek düşündükleri ya kocişi ya da elalem ne der.
Çocuk bahane. Asıl çocuğunu düşünen anne, ruh hastası birinden çocuğunu uzak tutmak için boşanır.
Sabah beyaz tv söylemezsem olmaz'a bağlandı. Aşağı arabadan silah almaya gidiyorum demiş. O ara kadın polisi aramış, hemen gelmişler.
Karakolda ifade verdikten sonra ikisi de serbest bırakılmış. Kadın dışarı çıktığında kocası tam arkasındaymış.
Tekrar karakola girip kadın sığınma evine gitmek istiyorum demiş. Oradan da gelip ailesi almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?