çocukları bu yıl öss ye girecek anneler burada buluşalım

gxuxldestem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
27
0
86
55
Ankara
benim gibi bu yıl öss ye girecek çocuğu olan anneler burada yazışalımı? sıkıtılarımızı paylaşalım mesela benim kızım son zamanlarda çok hırçınlaştı nasıl davranacağımı bilemiyorum ona hak veriyorum çok yoğun günler yaşıyor okul, dershane, deneme sınavları ama bir anne olarak ne kadarda alttan almaya çalışsam bazı zamanlar saygısız davranışları karşısnıda dayanamıyorum sinirleiyorum offf ya hayırlısıyla şu sınavı bir atlatsaydık hepimiz rahatlayacağızÇok üzgünüm çoook

slm benim kızım geçen sene girdi sınava kazandı bu sene ikinci senesi bizde anlattığın sorunları yaşadık ama bence üstüne gitme olduğu gibi bırak ben öyle yaptım çocuklar çok yoruluyor çünkü onlarada hak vermek lazım hem okul hem dersane yazık çocuklarımıza allah yardımcısı olsun kızınında inşallah bu sene yerleşirde seneye aynı sıkıntıları yaşamazsınız:1hug:

tşk arkadaşım dilerim bütün çocuklar emeklerinin karşılığını alır istedikleri bölümleri hayırlısıyla kazanırlaryerimseniben

benim de oğlumun ikinci girişi olacak bu yıl.geçen yıl ki kadar kasmıyoruz kendimizi nede olsa tecrübe oldu emek veren bütün çocuklarımız başarır inşllh
.

bende lısede çalışan bır öğretmen olarak her gun okulda sızın evde yaşadığınız sıkıntıları yaşıyoruz...

Çocuklara bol bol güven vermek gerekıyor...

Onların başaracağına inanmalarını sağlamalıyız...

diğer taraftan sınva tum hayatı değil

elinden gelenı yaptıktan sonra nasip kısmet demek lazım..

bu sene Ö.S.S girenler şanlı..

çunku duz liseler mezun vermeyecek..

Çok çalışmaktan ziyede düzenli ve verımlı çalışmalılar...

Onlarla arkadaş gibi konuşmalı dertlerını dınlemelısınız..

Siz oturma odasında tv seyrederken sureklı onlar odana git sen sınava gireceksın demek yanlış..

Arada onların çalışma odasına gıdıp gazete-dergınızı okuyup ona destek vermelsınız..

okul-ve dersanesını takıp etmelısınız

denemelerde ne alemde ..ılerıye mı gerıye mı gıdıyor

okuldakı ve dersanedekı rehber öğretmenlerl sureklı iletişim halınde olun

aklıma gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…