kim ne derse desin ananeler hep kızlarının mutlu bir evliliği olsun torunları mutlu bir yuvada büyüsün diye kendilerini parçalıyorlar ama babanelerde gelinlere bu benim oglumu elimden aldı bide çocuk dogurdu oglumun ilgisini tamamen kendi yönüne çekti diye bakıyorlar olaya içten içte hep bu duyguyla her fırsat yakaladıklarında gelinleri ezmeye çalışıyorlar istediğiniz kadar okuyun istediğiniz kadar el bebek gül bebek büyüyün üstünüzde ego tatmin ediyorlar 2.unimi okuyorum eşimde 2 üni v yüksek lisans ama kadın bizi cahil gibi aşşagılamaya çalışıyor ben oyüzden hayatta bırakmam ona
ben de 1-2 ay sonra işe başlıcam nasıl bırakıcam oğlumu inan bende bilmiyorum
herk gibi tabiki bende kendim büyütmek isterdim ama... özel iş olsa 1 sene araverirsin devlet işi bırakamazsında:1no2:
kayınvalidem bakıcak eminimki elden iyi bakıcaktır
en azından emin ellerde olduğunu bilicem ama malesef benim evde kalıp burda bakıcak keske buralarda otursalarda ole baksa onun evine bıraksak insanın ev düzeni deişio yaa
umarım çok sıkıntı yaşamayız:Saruboceq:
özelde 1 sene ara veririsin demişsin devlet memurlarınında doğum izni bitiminden itibaren 12 ay ücretsiz izin hakları var istiyorsan ayrılabilirsin
ben kullanacağım önce 1.dönem diyordum şimdi 2. dönemde gitmeyeceğim 8 ay ayrılıp oğlum 1.5 yaşına geldiğinde işe başlayacağım en azından elimden geleni yapmış olacağım.
ah be tatlım ben yeni d.memuru oldum asaletim onaylanmadı keşke vakti zamanında d.memuru olsaymışım özelde o kadar yıl heba etmişiz asaletim onaylanmadan 1 yıl ücretsiz isteyebiliomuyum acaba süper olur valla öle bişi olsa
arkadaşlar benim bebeğim daha 3.5 aylık.ücretsiz izne ayrılacaktım fakat eşimi işten çıkarttıkları için çalışmak zorunda kaldım.bebeğim artık benim kucağıma gelmek istemiyor.bana gelince ağlıyor.eşime gidince susuyor.psikolojim bozuldu.ne yapacağım bilmiyorum.çocuğumu ben büyütmek isterdim ama hayat şartları...
benim kaynanamda annem diye seviyo,annemde öyle sesleniyo.ikisinide uyardım,küstüler bi ara sonra aynı şekilde devam ettiler.ben daha işe başlamadım,eylülde benimde kaynanam bakacak mecburen ama çok kötü günler beni bekliyo biliyorum.ben ne yaparsam tersini yapıyo.ben 5 çocuk büyüttüm diye aşağlıyo bide.ben fazla pimpirikliymişim öyle diyolar.ama insan çocuğunu kimseyle paylaşmak istemediği gibi bi düzen oturtmak istiyo ama işe büyükler karışınca düzen falan kalmıyo.mesela kaynanam tv izletiyo,zararlı diyom bişey olmaz benim çocuklar hep izledi diyo.ağzına bişeyler vermeye çalışıyo yavaştan alışsın diyo.ben biraz daha beklemek istiyorum ama herşeyi kafalarına göre yapıyolar.annemde öyle,ben şunu şöyle yap dediğimde kızıyo,ben sizi nasıl büyüttüm diyo,bide tehdit ediyo beni işe başlayınca kendin bak ozaman diyo.benim ihtiyacım olduğunu biliyolar ve bebeğime sanki kendi bebekleriymiş gibi davranıyolar.banada sen çocuk bakamıyosun diyolar.merak etme bende aynı durumdayım,belli bi zamana kadar mecburi bi depresyondayız.çok zor,iki taraflı sıkıntı.bakıcı ayrı dert anne kaynana ayrı dert..
valla benmkıde 5 cocuk buytmuş habıre kakıo kafama ..valla dılımın ucuna kadar gelıo ii pk yedın dıcem :)))))))))))))) banane ya gerzk banmı sordun ayprken ala ala ne alaka cok yapan cokmu bilir..her cocugun huyu baska..annesınden baskası bılemez zaten..benm kızımada kızım dıo alalhım yarrabbbımmmmmmmm yaaa..o doğurdu ya..anlamıom ben ya cok istıolrsa dogrsunlar..bana dıo ayyy ver bana bu valla ben bakarım buna..şakamı şimdi bu????şaka yapıomuş..ay cok eglendım hahaha ne hoş şaka..naniknanik benmde kımsem yok sırf bakmasın dıe calışamıom valla..ypksa cok gsel iş teklıflerı geldi..inandımdan çalışmıcamiikendıme kötülk etcem belki cnkü ödenmış prım sayım cok yuksek 5 sene calışsam emeklı olcam..amannn bee bıktım bu kayıvalıde sendromundankötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?