Gebeliğe Hazırlık Çocukları arası 4–5 yaş olanlar bakabilir mi lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Boncuk annesi

Cennet kokulu kızım😇
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
273
117
18
kızlar meraba ben yeni üye oldum..2 yaşında bir kızım var ve ben ikinci çocukla arasında 4 buçuk yaş veya 3 buçuk yaş olsun dıyorum ama sizce hangisi daha uygun olur 4 buçuk yaş fazla mı tecrübeliler yardımcı olur musunuz

merhabalar canım,
ben hep planimi 4 yaş üstüne yapmıştım.benim de abimle aramda 4 yas var, ve iyi anlasiyoduk .2 yas falan olanlar cok zorlanıyor ama 4-5 ideal , bakalim Mayıs'ta doğumum var nasipse, bizim gibi olurlar insallah aralari tam 4 yas olacak

Bayaadır burdaki çocuk konularını takipteyim ve ilk kez üye olup soru sordum çok teşekkürler cevabın için hayırlı doğumlar.

Oğlum tam 2.5 yaşında düşünmeye başladım geçen ay olmadı oğluma hemen korunmayı bırakınca kalmıştım bu ayda deniyoruz bakalım inşallah olur şimdi kalsam bilse 3.5 yas falan olur bence ideal cok ara vrince de iyi değil cevremde çok görüyorum birde sanki hemen tutuyor mu hiç umduğum gibi olmadı

Birazda ilk hemen tuttuğu için güveniyorm ama Allah bilir ne zaman olacağını

Birazda ilk hemen tuttuğu için güveniyorm ama Allah bilir ne zaman olacağını
Bende öyle sanmıştım oğlum hemen oldu ne dertlerle korunuyordum ay başını iple cekiyordum ama yiyecekler degisiyor vucudumuz degisiyor yasimiz ilerliyor hic umduğumuz gibi olmuyor oğlum evde çok sıkılıyor parka götürsem sürekli dışarda olsa bile evde hep yalnız özellikle akşamları tek oynamasına çok üzülüyorum bir kardeşi olur inşallah 2 tane yeter rabbim olmayana versin derim yaş ilerleyince oyun arkadaşı olmuyor malesef birbirinden farklı şeylerle oynarlar dunyalari cok farklı olur sonuçta 2. Istiyoruz fazla ara vermek iyi değil komşumun oğlu 7 yaşında kardeşi 1 yaşında ikisi ayrı bir uçurum öyle daha zor

4 yaş fazla mı sizce beraber oyun oynamaları açısından
Benimkilerin arası tam 4 yaş, birlikte otun oynayamıyorlar şuan bebiş 5 aylık, uzun zaman da birlikte oynayabilecekkerini sanmam.. ama bakım açısından çok ideal, büyük az yardımla yemeğini yiyor, tuvalet işi kolay bebekle ilgilenirken kolay oluyor.. o da tam abilik yapıyor, kardeşiyle konuşuyor, bakımına yardım ediyor.. 4 yaş fark iyi bence anne için..

Çok teşekkürler teşekkürler cevaplarınız çok değerli benm için

Çocugunuz kaç yaşında peki şimdi

Cocuklariminda yaş aralığı 4yas iki kızım var arada kavgaları olsada gayet iyi anlaşırlar sizede öneririm Rabbim nasip etsin inşallah

İki oğlumuzun arası 2,5 yaş ve çok çok iyi. Şu an 9 ve 11 ler ve herşeyi beraber yapıyorlar birbirlerine hep arkadaşlar.

Zorlandınız mı peki yardım etcek kimsem yok kendim bakıyorm ben.daha doğumun 3. Günü tek kaldım maalesef
Bende kendim baktım canım benim. endişelerini anlıyorum, üstelik ben ikisinide sezeryan ile doğum yaptım. Ailelerimiz bize 100 km uzakta oturuyor. Burda kimsemiz

Yok. Eşim ama calismadiginda her işi yapar. 3 yaşında büyüğünü yarım gün kreşe verdik böylelikle küçüğüne daha fazla başbașa ayırabilecek zamanım oluyordu. Vallahi yıllar nasıl geçti anlamadım... Positif açıdan.

Anladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…