- 12 Nisan 2020
- 273
- 117
- 18
- Konu Sahibi Boncuk annesi
Kızlar yok mu başka cevap verecek olan..çocuklarının arasındaki yaş farkından memnun olan yada olmayan yok mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bu arada kızınız kardeşi hakkında ne düşünüyor istiyor mu benim tek korkum iki kardeş oyun oynayabilir mi mesela 4 yaş olncakızlar meraba ben yeni üye oldum..2 yaşında bir kızım var ve ben ikinci çocukla arasında 4 buçuk yaş veya 3 buçuk yaş olsun dıyorum ama sizce hangisi daha uygun olur 4 buçuk yaş fazla mı tecrübeliler yardımcı olur musunuz
Şimdi şöyle ki bu tam benim konum :) Benim iki oğlum arasında 4,5 yaş var.Bence daha az yada daha fazla yaş farkı olmalı ben zorladım.Buyuk oğlum ilkokul 1.sınıfa başladı 1.sınıfta baya uğraştırıcı yani yazma okuma öğrenme tekrarlar toplantılar kahvalarılar vss yanımda bir bebekle çok zorladım.Buyuk oğlum evde hiç ders yapamıyor kardeşi izin vermiyor bide 2 yaş sendromu tutturmalar ağlamalar büyük oğlum eline ne alıyorsa istiyor oyunlarını bozuyor evde tam bir kaos anlayacağın, tam zamansız oldu bizce diyoruz Allahıma bin şükür tabiki ama ilkokula başlayan çocuğun yanında 2 yas civarı küçük kardeş zor oluyor şimdiki aklım olsa araları en fazla 3 yaş olsun isterdim.. Büyük oğlum açısından duruma bakarsak küçük abi herşeyine yardım ediyor ilgileniyor seviyor zarar vermiyor vss ama anne sakın bi kardeş daha yapma bana bir tane kardeş yeter diyor :))Kızlar yok mu başka cevap verecek olan..çocuklarının arasındaki yaş farkından memnun olan yada olmayan yok mu
Kızım 27 aylık ve komşunun çocuklarını zorla eve getirmek istiyor oyun oynayacakmışKendinizi hazir hissediyorsaniz 3 ay sonra deneyin derim. Suan hamile kalmak bence uygun degil, ortam malum. Durduk yere basiniza is acmayin hastaneler en tehlikeli yer cunku.
Arkadas olurlar ve canlari hic sikilmaz. Ve bir cocugun kardes isteyip istememesi o cocugun yapisiyla ilgilidir.
Bazilari istemez, bazilari ister.
Benim kizim haziranda 4.5 yasinda olacakKızım 27 aylık ve komşunun çocuklarını zorla eve getirmek istiyor oyun oynayacakmışşimdi erken zaten 3 buçuk yaş olsun desem bu senenin sonunda hamile kalmam lazım çok var yani
Canm benimde korkum bu işte..büyük oğlun ilkokula başladığında küçük kaç yaşındaydıŞimdi şöyle ki bu tam benim konum :) Benim iki oğlum arasında 4,5 yaş var.Bence daha az yada daha fazla yaş farkı olmalı ben zorladım.Buyuk oğlum ilkokul 1.sınıfa başladı 1.sınıfta baya uğraştırıcı yani yazma okuma öğrenme tekrarlar toplantılar kahvalarılar vss yanımda bir bebekle çok zorladım.Buyuk oğlum evde hiç ders yapamıyor kardeşi izin vermiyor bide 2 yaş sendromu tutturmalar ağlamalar büyük oğlum eline ne alıyorsa istiyor oyunlarını bozuyor evde tam bir kaos anlayacağın, tam zamansız oldu bizce diyoruz Allahıma bin şükür tabiki ama ilkokula başlayan çocuğun yanında 2 yas civarı küçük kardeş zor oluyor şimdiki aklım olsa araları en fazla 3 yaş olsun isterdim.. Büyük oğlum açısından duruma bakarsak küçük abi herşeyine yardım ediyor ilgileniyor seviyor zarar vermiyor vss ama anne sakın bi kardeş daha yapma bana bir tane kardeş yeter diyor :))
Evet canım aradaki fark açılacak galibaBenim kizim haziranda 4.5 yasinda olacak
Kardes diye deliriyor. Ben hazir hissetmiyorum. Ama daha kuccukken olsaydi cok iyi olurdu sanirim.
Okul zorlamaz mı canm pekibende şuan hamileyim.kızım ise şubatta 4 yaşını doldurdu.bebek doğana kadar 4 yaş 8 aylık olacak kızım.bana ideal gelen süreç buydu
Siz memnunsanız sıkıntı yok canmokul zorlamaz diye tahmin ediyorum.eşim vardiyalı sistemde çalışıyor.bana çok büyük yardımcı.inş böyle devam eder.birde doğu görevi var bu sene çıkabilir tayin.isteğim diğer çocuğumda oradan dönene kadar 4 yaşında olur.ikiside okula gider bende iş hayatına dönerim geri
şimdilik sıkıntı yok doğum yapınca düşüncem aynı kalırmı bilmiyorum
Siz memnunsanız sıkıntı yok canm
Wala ben bu aralar aklım allak bullak.çocugum 27 aylık evde çok sıkılıyo.arkadas canlısı.şimdilik sıkıntı yok doğum yapınca düşüncem aynı kalırmı bilmiyorumsonunu düşünen kahraman olamaz diye avutuyorum kendimi
![]()
Büyük oğlum okula başladığında kardeşi 2 yaşındaydı şimdi 6 ay geçti ama herşey hep aynı hiç değişmedi 2 yaş civarı kardeşle 1.sınıf olmak zor işmiş.Ayni cinsiyetler ama halâ oyunları farklı büyük oğlum anlayışlı sakin olgun olmasa hiç başlarılabilecek gibi değil diyoruz biz.Ben arada en fazla 2-3 yaş olması gerektiğini düşünüyorum yada ikinci sınıfa geçince olabilir, istedim de zaten ilkokulda bebek kardeş zor olacak diyordu herkes istedim ama.2 kez boş gebelik geçirdim nasip olmadı yani kısmetimde bu zor günleri yaşamak varmış istedim ama degistiremedim :) Napalim buna da şükür.Canm benimde korkum bu işte..büyük oğlun ilkokula başladığında küçük kaç yaşındaydı
Ya şimdi bide 5 yaşında anaokulu 6 da ilkokula başlıyorlar demiBüyük oğlum okula başladığında kardeşi 2 yaşındaydı şimdi 6 ay geçti ama herşey hep aynı hiç değişmedi 2 yaş civarı kardeşle 1.sınıf olmak zor işmiş.Ayni cinsiyetler ama halâ oyunları farklı büyük oğlum anlayışlı sakin olgun olmasa hiç başlarılabilecek gibi değil diyoruz biz.Ben arada en fazla 2-3 yaş olması gerektiğini düşünüyorum yada ikinci sınıfa geçince olabilir, istedim de zaten ilkokulda bebek kardeş zor olacak diyordu herkes istedim ama.2 kez boş gebelik geçirdim nasip olmadı yani kısmetimde bu zor günleri yaşamak varmış istedim ama degistiremedim :) Napalim buna da şükür.
Kızım senenin başında doğduğu için anaokuluna 5 buçuk yaşında gidecek 6 buçukta da 1. Sınıfa demi 6Ya şimdi bide 5 yaşında anaokulu 6 da ilkokula başlıyorlar demi