• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çocukları arası 4–5 yaş olanlar bakabilir mi lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Büyük oğlum okula başladığında kardeşi 2 yaşındaydı şimdi 6 ay geçti ama herşey hep aynı hiç değişmedi 2 yaş civarı kardeşle 1.sınıf olmak zor işmiş.Ayni cinsiyetler ama halâ oyunları farklı büyük oğlum anlayışlı sakin olgun olmasa hiç başlarılabilecek gibi değil diyoruz biz.Ben arada en fazla 2-3 yaş olması gerektiğini düşünüyorum yada ikinci sınıfa geçince olabilir, istedim de zaten ilkokulda bebek kardeş zor olacak diyordu herkes istedim ama.2 kez boş gebelik geçirdim nasip olmadı yani kısmetimde bu zor günleri yaşamak varmış istedim ama degistiremedim :) Napalim buna da şükür.
Benimde ilk bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kalmıştım

Wala ben bu aralar aklım allak bullak.çocugum 27 aylık evde çok sıkılıyo.arkadas canlısı.
1.ben yazın doğurmak istiyorm
2. Arada çok yaş olmasın diye 3 buçuk yaş olsun yaza gelir dıyorum.
3. De 4 yaş olsa desem kışa gelir yaza ertelesem çok taş olacak ve hemen olacak mı???????:mad::mad:
hemen olacak mı o belli olmaz zamanlama meselesine takılma yaz kış diye.ben gezmeyi seven biriyim benim için kış daha iyi mesela yaza kadar çocuk iyice toparlanır gezmeye gidebilirim.herkesin bakış açısı farklı olabilir tabi ki 🙏

hemen olacak mı o belli olmaz zamanlama meselesine takılma yaz kış diye.ben gezmeyi seven biriyim benim için kış daha iyi mesela yaza kadar çocuk iyice toparlanır gezmeye gidebilirim.herkesin bakış açısı farklı olabilir tabi ki 🙏
Evet oda doğru canım memlekete gitmem hasta olmaz..biz kendi elimizle hasta ettik 20 günlük bebe kış günü şehir dışına çıkarılır mı :kızgın:

Selam canım benimde 22 aylık bir oğlum var bende seneye istiyorum ama koronadan dolayı vazgeçtim hastaneler çok yoğun doktora gitmek zor Allah korusun bi sıkıntı olsa gidip gelemiycez sabret biraz daha sonra denemelere başlarsın

Selam canım benimde 22 aylık bir oğlum var bende seneye istiyorum ama koronadan dolayı vazgeçtim hastaneler çok yoğun doktora gitmek zor Allah korusun bi sıkıntı olsa gidip gelemiycez sabret biraz daha sonra denemelere başlarsın
Sizinkide küçükmüş Allah bağışlasın..aynen dediğin gibi cnm bu psikoloji ile yapamam zaten

Back