4 yaşında oğlumda molluscum çıktı.Önce göğsünde bir taneydi et beni zannettik önce yanında 1 tane ve kolunda da 2 tane daha çıktı.Doktora götürdük içindekini iğneyle boşaltmamış gerek ama dayanamayabilir dedi,iyi bir hastane güya adını vermiyorum biz başka yöntemler olduğunu araştırınca öğrendik, bazı doktorlar kesip biçmeye pek meraklı oluyorlar işin ucunda para olunca...Neyse lazerle tedavi yadagazla dondurulabiliyormuş,bugün bi devlet hastanesinde bir doktora gittik bu gazdan sıktı ama bizimkinin canı tatlı tabi ne kadar isabet etti bilemiyorum molluscumların üzerine.Bir de antibiyotik merhem verdi,ama bugün 2 küçük sinir molluscum daha gördüm bacağında.Ne yapacağımı bilemiyorum.Bizlerde çıksa dayanırız bi şekilde acısına ama çocuklar olunca işte insan acısız ağrısız bir yöntem arıyor benim gibi.Ya arkadaşlar şu kadarcık bi virüsle bile başa çıkamıyoruz henüz kansere çözüm arıyoruz nasıl olacak bilemiyorum.
Lütfen bu konuda bana yardımcı olun,çocuğunda çıkmış olan varsa tedavi edildi mi cevap yazarsanız sevinirim.Ayrıca Ankara da iyi bir dermatolog ismi verirseniz çok memnun olurum.Şimdiden zaman ayıran herkese teşekkürler.
Lütfen bu konuda bana yardımcı olun,çocuğunda çıkmış olan varsa tedavi edildi mi cevap yazarsanız sevinirim.Ayrıca Ankara da iyi bir dermatolog ismi verirseniz çok memnun olurum.Şimdiden zaman ayıran herkese teşekkürler.