• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklarda kulak agrisi

GamzeK17

💟
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
678
2.017
113
30
Merhaba hanımlar size bir sorum olacak ben çocukluğumda çok kulak ağrısı yaşadım öyleki artık kan gelirdi akintiyla beraber. Şimdide çocuklarımda aynı durum söz konusu en ufak bi gripte enfeksiyonda hemen kulaklarıda ağrıyor dktora gittim hastalığını hissettiğin anda getir antibiyotik yazalım diyorlar. Aranızda böyle çocuğu sürekli orta kulak enfeksiyonu geçiren anneler varmi

Çok geçmiş olsun benim oğlum 15 aylık sürekli olmasa da 3 defa falan kulak enfeksiyonu geçirdi bizim asıl sorunumuz kulakta sıvı olması uzun zamandır takip ediyor kbb bu hafta başı gittik sıvı hala var ama doktorum sıvı berrak olduğu sürece sorun olmayacağını söyledi

Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun bende en kısa zamanda kapsamlı olarak kontrol ettirecegim inşallah. Doktora gittik fakat grip yada soğuk algnligi hastalığı hissettignz anda getirin antibiyotik baslayalm diyor ama bu sene kaçıncı antibiyotik oldu bu seferde ona bağışıklık kazanıyorlar. Insallah bi çözüm buluruz

Back