Merhaba iyi günler. Kızım dün 3 aylık oldu. Bundan 1 ay önce kontrole gittiğimde kalça çıkıklığı ile ilgili sağ kalçada alfa açısı 57 beta açısı 55 sol kalçada alfa açısı 60 beta 55 denildi. Sağ kalça tip2a denildi.
4 Ocak Perşembe günü gittiğimde sağ kalça alfa açısı 58 beta açısı 48 sol kalça alfa açısı 58 beta açısı 48 denildi. İki bacak içinde tip2a denildi kontrole alınması lazım denildi.
5 Ocak cuma günü ortopedi doktoru gelişmemiş kalça çıkığı var diye palvik bandajı taktı. Ama kızım cuma gününden beri uyumuyor sanki canı acıyor gibi ağlıyor bandajı açtığım an susuyor ama çıkartmıyorum iyileşsin diye ne yapacağımı bilemiyorum dün acile götürdüm onlar gayet normal dedi çocuğum ağlamaktan morarıyor sesi kısılıyor çok çaresizim doğru düzgün emziremiyorum yatmak istemiyor yatınca kıyameti koparıyor. Lütfen bu durumda olan var mı ne yaptınız çocuğum aç kalacak diye ödüm kopuyor ben zorla emzirmeye çalışıyorum ama rahat olmadığı için çok emmiyor. Bana bi fikir verin ne olursunuz ağlamaktan helak oldum uykusuzluktan kızım hiç susmuyor ben de uyuyamıyorum oda uyuyamıyor çok üzülüyorum artık dayanamıyorum