- 11 Nisan 2023
- 1.255
- 998
- 38
- Konu Sahibi Birgaripinsan
Sizin ki normal cinsel kimliklerini tanıdıkları dönemde oluyor odipal dönem diyorlardi sanırım kız babaya erkek anneye aşık oluyor falan ama Konu sahibinin konusu şuan komik gelsede karmaşık bir durum aslında ya çocuk biseylere özenerek kendini öyle hissediyor ya da altında yatan farklı bı problem var gözlemlemek mantıklı olur tabi ki haklısınız.Yaaaa güldüm ben buna nedense.
Benim oğlumda bir ara bana anne sen benim aşkımsın ben seninle evlenicem diyordu. Ben senin annenim,hep annen kalacağım evlenemeyiz diye anlatmıstım 3.5-4 yaşlarındaydı.
Yani bence aşık olmak nedir bilmiyordur ya. Belki duydu bir yerden,oğlunuzu da seviyorsa ondan söyledi. Yerinizde olsam siz arkadaşsınız,arkadaşın seni cok sevdiği için öyle demiştir ama yanlıs bir cümle kurmus,öyle demek istememiştir vs diye anlatırdım. birde öğretmene çıtlatırdım,belki rehber öğretmen varsa o konuşabilir hem sizin oglunuzla hem cocukla gerekiyorsa ailesiyle duruma göre.
Aynı sınıfta değillermiş bu da çok sık görusmeyecekler demektir,etkilenmelik bir durum olacağıni sanmıyorum, sadece öğretmeni bilsin diyorum ki dikkat eder,ona gore gozlem yapar diye.