Çocuklarda cinsiyetin şekillenmesi ; ben sana aşık oldum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlarda iyice b.kunu çıkardı tamamen kasıtlı yapılan işler. Cinsiyetsizlik Güney Kore de de öyle, çocuk kendi kimliğini tamına evresinde 3 yaş çocuk ben kızım/erkeğim diyor hopp hemen biz sana saygı duyuyoruz diye o şekilde giydirmeye başlıyorlar korkunç yani özellikle Amerika'da Hollywood ünlüleri yapıyor bunu, evlat edinip hepsini de bozuyorlar.

Yok tabi ki kötü anlatmadım. Şaka yapmıştır ya da yanlış anlamıştır dedim. Yok çok ciddi söyledi dedi. Olabilir Doğru da olabilir dedim. Sonrasında çekinerek oynadım dedi. Çekinmene gerek yok oynayabilirsin dedim. Ama Bi daha bunları konuşmayın sadece oyun oynayın dedim.

8 yaşındaki çocuğun lafına inanıp bunu ciddi ciddi gerçekleştirmemek gerekiyor aslında büyüyünce ne yaparsa yapsın cinsiyetsizim büyüyünce karar vereceğim dedirtmek bile belki bu aşamada daha iyi iken kesin çizgilerle kız olduğunu söylemesi hiç doğru değil bence
Böyle düşünen de çok prof var Amerika’da yani tercih yapmasına yönlendirmeyin diyen

Eyaletlerden eyaletlere yasalar değişiyor. Abd'de son yıllarda çocuklara anaokulundan itibaren cinsiyetsiz oldukları, kendi tercihlerine göre yaşayabileceklerine dair eğitim veriliyor. Bu konuda hatta florida eyaletinde bu yasayla ilgili değişikliğe gidildi.

Türkiye'de de hormon kullanımı ameliyatlar 18 yaş altına düştü uzun zamandır bizde de bir sınır yok.

Ben 26 yaşındayım, benim 13 yaşımdayken gittiğim dershanede vip sınıf vardı, orda böyle zengin ailelerin çocukları eğitim görüyordu orada vardı mesela hormon kullanan öğrenci daha 13 yaşında.

Ama birde cinsel yönelim dışında bilimsen olarak hem xx hem xy kromozomu taşıyanlar var. Onlar iki cinsiyetinde özelliğini taşıyor. Ama yine 8 yaşında cinsel yönelim farkına varmazlar.

Birde şimdi bizdeki çocukla onlardaki çocuk gelişimi sosyal anlamda ayrı. Bizimkiler bebecik sayılırlar minnoşlar daha.

bence siz yurtdışındasınız.
ortaokul çocuuklarının insg profillerinde bile cinsiyetsiz yazıyor.

konu sahibesi o çocuğun kesin abisi ablası birşeyi vardır ondan duymuştur eminim.
Çocuğun sesi de kız sesi gibiymiş. Ben de şaka yapmıştır ya da Bi yerden duymuştur falan diye düşündüm ama sesi baya kıza benziyormuş. Belki çift cinsiyetlidir bilemedim.

Ya ablacım, neye göre bilimsel çalışmayı paylaşacaksın? Nerde yargı dağıtmışım?

Burada 8 yaşında bir çocuğun kullandığı 1 cümleden bahsediyoruz. Daha düzgün işeyemiyor bu çocuk, etrafa döküyor. Belki şakasına dedi vs. Daha farklı bir durum olsa bu konuyla ilgili konuyu açan velinin kulağına daha çok olay gelirdi. Belki gördüğü bir şeyi taklit yaptı belki hem xx hem xy kromozomu var. Ama cinsel yönelim farklı bir şeydir.

Ben de oyle dusunuyorum ama Amerika'da cok yaygin. 15 sene once bile tv'de program izlemistim bu konuda. Kucucuk cocuklar cinsiyet degistirmek istiyor, bu tartisiliyordu. Artik o kadar erken oluyor ki oralarda.

Yine Amerika'da bir atlet cinsiyet degistirerek kadin olan bir atlete yenildigi icin dava acmisti. Yarisan diger kadinlara ustunluk sagladigi bir gercek. Haksiz rekabet var bana gore de. Bu da yeni tartisma. Artik sportif faaliyetlerde translar icin ayri kategori olmasi tartisiliyor.

Bunu ben de okumuştum ki haklılar

Transları da ayırmak lazım ki kızdan erkek olan ile erkekten kız olanı aynı yerde yarıştırsan yine haksızlık olur

Benzer şeyler söyledim. Benim de ilk okulda çok fazla sevdiğim Bi arkadaşım vardı. Bence öyle bir şeydir falan dedim. Ama anne çok ciddiydi dedi. Bizim öğretmen doğru davranabilir mi bilmiyorum ilgilenir mi onu bile bilmiyorum. Gereksiz yere duyulup çocuk okulda etiketlenmesin diyorum.

Şuan öyle bişey olmaz diye düşünüyorum içgüdüsel bişey sonuçta o hisler. Ama seninki zten uzak duracak bence huylanmistir o çocuğun ben orta cinsim demesi peki ponçik ya

Tecrübe diyorum, yılların çabası bilgisi diyorum beğenmedim atmaya devan edip onlarca ihtimalleri sayıp duruyorsunuz.

Bu konuda o kadar yorgunum ki anlatamam, bir de size laf anlatamayacağım gerçekten..

Tamam hayat sizin alginizdan, sizin bakış acilarinizdan ibaret, "işin mutfağında" olanlara bile had bildirme hakkınız var, tamam haklısınız

Seni mi kıracağım beğendim değil muhteşem beğenisi atıyorum tatlım sana bay bay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…