Çocuklarda boy ve kilo

elifumayY

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
2
0
1
28
Merhaba kızım 34 aylık bugün doktor kontrolü vardı boyu 90 santim kilosu 13 boy için biraz kısa olduğunu söyledi aranızda böyle olan varmı yada ne yapabilirim atom hazırladım cerıyorum yaklaşık 2 aydır ama 3 ayda 3 santım uzamış

Persentil degerlerine bakın Google'dan ayına göre uyumlu mu diye. ama anne yada baba boyu ile uyumlu olabilir

Benim kızımda 2 yaşında 13 kg hiçbir şey yemiyor sadece mams ve süt içmek istiyor balık yağı kullanıyorum ama bir faydası yok napacağım bilmiyorum

Benim kızımda 30 aylık 89 cm çok ama çok yavaş uzuyor atom dediginiz nedir acaba içeriğinde neler var

İnstagramda @hastalanmayançocuk onun tarifiyle yapıyorum herkesin geri dönüşleri çok güzel ama bizde pek işe yaramadı sizin kızınızın boyu için doktorlar ne diyor biz alt sınırın bir üstündeyiz

Benim kızımda 2 yaşında 13 kg hiçbir şey yemiyor sadece mams ve süt içmek istiyor balık yağı kullanıyorum ama bir faydası yok napacağım bilmiyorum
Anne sütü mü? Öyleyse iyi ama mama içine karıştırın az da olsa meyve yemez mi? Takviye içecekler gördüm kilo aldıran doktorun reçete ettgi biliyor msnz onlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…