How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çocuk Hastalıkları Çocuklarda Araba tutması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

eso83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
62
0
86
İstanbul
arkadaşlar yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Görümcem tatil için erzincandan istanbula bizim yanımıza gelmek istiyor. Ama 5 yaşında bir kızı var. Zavallı arabaya bindiğinden 5 dk sonra istiğfar etmeye başlıyor. Başına böyle bişey gelen ve çözümünü bilen varmı acaba ? :uhm:

canım ilaca vs gerek yok.çocuğun göbek deliği üstüne yara bandı yapıştırırsanız ne kusar nede miğdesi bulanır.
denenmiştirsengözlerimebaksanab

bir yara bandıyla iş bitiyor yani öylemi?..ilk kez duyuyorum.ilginç.CADIARZU.
çocuğun orta kulak problemi varsa şahsen hiçbirşeyin işe yarayacağını sanmıyorum..:1no2:

bir yara bandıyla iş bitiyor yani öylemi?..ilk kez duyuyorum.ilginç.CADIARZU.
çocuğun orta kulak problemi varsa şahsen hiçbirşeyin işe yarayacağını sanmıyorum..:1no2:

evet hayatım basit bir yara bandı.hemşire bir arkadaşımız söylemişti.denedik ve her arabaya binişte kusan arkadaşımın 2,5 yaşındaki çocuğu 9 saatlik yolda güle oynaya geldi.tabi başka türlü bir rahatsızlıktan dolayı araba tutuyorsa onu bilemema.s

ayyy ben bu konuyu nasıl kaçırmışım aynı sorundan muzdaribim bende bende olan sorun kızımdada var beni 3 yaşımdan beri araba tutar 1 2 yıldan beri azaldı tutmuyo dencek kadar ama aynı şey kızım başında şimdi çocuk arabaya binmek istemiyo şu yara bandını bende bi deneyim bakayım enterasan geldi ama denemenin bi zararı yokyerimseniben

ayyy ben bu konuyu nasıl kaçırmışım aynı sorundan muzdaribim bende bende olan sorun kızımdada var beni 3 yaşımdan beri araba tutar 1 2 yıldan beri azaldı tutmuyo dencek kadar ama aynı şey kızım başında şimdi çocuk arabaya binmek istemiyo şu yara bandını bende bi deneyim bakayım enterasan geldi ama denemenin bi zararı yokyerimseniben

dene canım.benim arkadaşın kızıda bu sayede 9 saatlik yolculukta hiçbir sorun yaşatmamış.
zararıda yok zaten.söyleyende hemşire:lepi:

dene canım.benim arkadaşın kızıda bu sayede 9 saatlik yolculukta hiçbir sorun yaşatmamış.
zararıda yok zaten.söyleyende hemşire:lepi:

bugün kızım serviste kusmuş:çok üzgünüm:çok üzüldüm yarın yapacaz bu işlemi bakalımbenneyaptımki

büyüklerde de işe yararmı benide araba tutardakafamçokkarıştı

beni 1,5 yaşından beri araba tutuyor senağlama bant falan da işe yaramıyor bana bayramda bile memlekete gitmeyecem araba tutuyor diye :bbo:

beni 1,5 yaşından beri araba tutuyor senağlama bant falan da işe yaramıyor bana bayramda bile memlekete gitmeyecem araba tutuyor diye :bbo:

canım niye üzülüyorsunki a.s.
eczanelerde birsürü ilaç var yetişkinler için.iç istediğin yere git gönül rahatlığıyla.
bende daha önceleri kullanırdım.şimdi tutmuyor artık:kedi:

büyüklerde işe yarıyo annemi çok fena tutar. her uzun yola çıktığında bandını takıo.a.s işde yarıyor. belkide bu bant psikolojik etki yapıo :))

Back