Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
büyük kızımda ortaokula başlarken alınmıştı babası aldı bin pişman olduOgluma lise 1 de aldik telefonu
Öncesinde tuşlu telefonla idare etti
Etrafimizda ki ailelerde hep boyle yaptı
Bence çok erken, telefonu aldiktan sonra kısıtlaması kolay olmuyor
Siz arayın o zaman sorun, durumunuzu anlatın, bilgi vermesini talep edin. Hatta Bi grup kursun çok kolay haberleşilir. Bindiklerinde indiklerinde yazsın hemen.Bizim hostesimiz aramıyor msj atmıyor site kapısına kadar getirip içeri girmesi bekliyor
Başarı ayrı bir konu. Salın demiyorum ama yaşının gerektirdiği şeyleri kendisi yapabilmeli. Benim tek çocuğum var, ben de çok rahat bir anne değilim fakat sizin ki çok fazla geldi bana. Bu kadar korumacı olduğunuz sürece çocuk kendini korumayı öğrenemez ki. Arkadaş ortamı da olmuyor diyorsunuz sosyal hayatını da etkiliyor. İçinin rahat etmiyorsa o bilmeden uzaktan gözetim altında tutunEvet çok korumacı yaklaşımım keşke buna engel olabilsem bu yüzden çok arkadaş ortamı da olmuyor çünkü etrafında ya dedesi ya babaannesi yada biz varız farkındayım kötülük yapıyorum sosyal hayatı adına tam salıcam özgüveni gelişsin diyorum çocuklara yapılan şiddet taciz haberlerini okuyunca rahat olamıyorum
Bize rağmen okulunda çok başarılı kreş öğretmeni bile hala arar sorar öğretmenleri tarafından hep çok sevildi bu okula da 100 tam puanla gitti o yüzden hemen öne çıkmış yine benimki farkında olup çevresel faktörlerden kendini dururamamk
Ben hala liseye geçince almak taraftarıyım ama sartlar5ne gösterir bilemiyorum. Önce başına gelebilecek zorbaliklarla nasıl mücadele etmesi gerektiğini ogretmek lazım. Telefon akilsizlardan olsa bile zorbalık her türlü olabiliyor. Akıllı telefonlarda online zorbaliklar daha fazla tabikiMerhaba
Başlıkta olduğu gibi sizce kaç yaşında telefonu olmalı çocuklarımızın oğlum ortaokula başladı bence çok küçük eskiden liseye başladığı zaman alınması gerektiğini düşünürdüm ama okulu biraz uzak servisle gidiyor bu yıl ilk defa servis kullanıyoruz şimdi ufak bebeğim var her gün servise çıkaramıyabilirim sonrasında da işe döneceğim zaten
Okulu tam gün sabah 8 den saat 16 ya kadar iletişimsiz kalıyoruz ve bu beni çok merakta bırakıyor. Tabi bi sıkıntı olduğunda mutlaka ulaşırlar ama bi nasılsın deyip sesini duymak istiyor insan. bazı arkadaşlarının varmış ( oğlum telefona hevesli değil tamamen laf arasında öylesine söyledi arkadaşlarında telefon olduğunu)ders sırasında dolap varmış oraya bırakıyorlarmış
Şu eski usul sadece arama için kullanılan telefonlardan alsam mı bi zararı olur mu sizce çok mu erken telefon için
Çok doğru tek tek uğraşmak zorunda kalmaz yarın veli toplantısı var servis hostesimizle de bu konuyu konuşucamSiz arayın o zaman sorun, durumunuzu anlatın, bilgi vermesini talep edin. Hatta Bi grup kursun çok kolay haberleşilir. Bindiklerinde indiklerinde yazsın hemen.
Korumacılığın sadece sosyal hayatını etkilediğini belirtmek için başarısından bahsettimBaşarı ayrı bir konu. Salın demiyorum ama yaşının gerektirdiği şeyleri kendisi yapabilmeli. Benim tek çocuğum var, ben de çok rahat bir anne değilim fakat sizin ki çok fazla geldi bana. Bu kadar korumacı olduğunuz sürece çocuk kendini korumayı öğrenemez ki. Arkadaş ortamı da olmuyor diyorsunuz sosyal hayatını da etkiliyor. İçinin rahat etmiyorsa o bilmeden uzaktan gözetim altında tutun
Havalı görünürmüş akıllı saatleAkıllı saat çok İyi. Bende almak istiyorum oğluma hem çok şık Modelleri var. Hem taşıma gibi bir sıkıntısı yok. Hemde konumu takip edebiliyorsun. çok iyi bence. Ayrıca akıllı Saate hayır Diyen milattan önce kalma telefona evet der mi
O zaman 3310a devamHavalı görünürmüş akıllı saatle
Alın çocuğa telefon ya.
Bizlerin de vardı ortaokulda vs.
30 yaş üstüyüm yani Z kuşağı da değilim.
Çocuğu rahat bırakın.servise biniyor,servisten iniyor.indi haberim olsun.Korumacılığın sadece sosyal hayatını etkilediğini belirtmek için başarısından bahsettim
Tabi birazda yapısal karakter çünkü 4 yaşından beri eğitim hayatında benim baskıcılığımda sadece gözümün görmediği yerler de devreye giriyor baskıdan kastım haberimin olması çok uzun saatler iletişimsiz kalmamak