- 26 Ağustos 2017
- 2.908
- 7.490
- 158
- Konu Sahibi damlaainkorea
Ben kedime ve yeğenime aşkım derim. Elimde değil onlar gerçekten aşkım benim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen oyle oluyo bende kendime çok şaşirdim insan evladini nasil sevecegini ne soyleyecegini bilemiyo HAMİLEMİSİN RABBİM SAG SALİM KAVUŞTURSUN BEBENEYa doğru söylüyorsunuz Allah kısmet ederse bende kucağıma alınca bakayım o kinadigim şeyleri yaparken bulacak miyim kendimi, Allah evladinizi size bağışlasın inşallah
Aminnnn milyonlarca kez amin çok teşekkürlerYa maşallah Rabbim evladinizi evlatlarinizi size bağışlasın sizin de onların da ayağına taş değmesin insallah
Sorgulama işine bak.Çocuklara "canım kızım, canım oğlum" demek varken aşkım demek bana çok yanlış geliyor. Uzmanlar doktorlar kitaplar bunlar hakkında binlerce kitap yazmış iken insanların inat ile bunun sevgi olduğunu kabul etmesi bana biraz eğitimsizlik geliyor. İsterseniz google yazıp pedagogların yazdığı şeylere bakabilirsiniz, hâlâ ortada yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorsanız o zaman buraya gelip boşuna tartışmanıza gerek yok. Kimse kimsenin anneligini sorgulayamaz ama uzman kişiler bu konuda yanlış diyor ise yanlıştır.
Pedagogların dediği herşeyi uygularsak yandık,çocukta ne eğitim kalır ne birşey. Valla aşkım diyorum tek aşkım kızım hiç de yanlış bulmuyorum. Ne varmış aşkım demekte? Bçyle bir kitap vardı doğru okudum asıl o zihniyet bana saçma geliyor. Eğitimsizlikle hiçbir alakası yok bunun.Çocuklara "canım kızım, canım oğlum" demek varken aşkım demek bana çok yanlış geliyor. Uzmanlar doktorlar kitaplar bunlar hakkında binlerce kitap yazmış iken insanların inat ile bunun sevgi olduğunu kabul etmesi bana biraz eğitimsizlik geliyor. İsterseniz google yazıp pedagogların yazdığı şeylere bakabilirsiniz, hâlâ ortada yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorsanız o zaman buraya gelip boşuna tartışmanıza gerek yok. Kimse kimsenin anneligini sorgulayamaz ama uzman kişiler bu konuda yanlış diyor ise yanlıştır.
Avaralıktan hep bunlar.Hangi uzman bana zincir vuracakmış şaşarım, annesinin aşkıııı siz doğurunca aşkım demezsiniz, böyle bir konuya gerek var mı?
Yanlis biliyorsunuz ozaman biraz daha arastirin . Tiklanma ugranma sacma sapan basliklarla aciklama yapan bir cok uzman var. Bu konuyla ilgili aksini soyleyende bu dusuncenin dogru olmadigini soyleyen bir cok uzman var artik . Hemen ilk gordugumuz bilgiye atlamiyoruzUzmanların söylediği bir konudan bahsediyorum ben size, kime ne ise bu kadar kızmanıza gerek yok yanlış bir şey yapmıyor iseniz öfke duyulacak bir şey yoktur bende böyle pasif agresif insanları çok itici buluyorum. Sizin beni çok itici bulmanız pek de fifi yani
Ayy agziniza saglikBoyle haddinizi asan yorumlar yapip sonra agzinin payini alinca kuyruğuna basilmis enik gibi viyaklamalariniz yokmu bayılıyorum.
Gemis bık.bık bık elalemi elestirirken çohoş, sananeyi yiyince ama benim konum vik vik.
Ama bu da benim yorumum. Hadi selametle.
Peki bundan size ne ? Aşkım artık o kadar sıradan bir kelime oldu ki tıpkı canım kelimesi gibi. Herşeye anlam yüklemeyin. Herkesin bahsettiği "ELALEM" sizsiniz heralde.Çocuklara "canım kızım, canım oğlum" demek varken aşkım demek bana çok yanlış geliyor. Uzmanlar doktorlar kitaplar bunlar hakkında binlerce kitap yazmış iken insanların inat ile bunun sevgi olduğunu kabul etmesi bana biraz eğitimsizlik geliyor. İsterseniz google yazıp pedagogların yazdığı şeylere bakabilirsiniz, hâlâ ortada yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorsanız o zaman buraya gelip boşuna tartışmanıza gerek yok. Kimse kimsenin anneligini sorgulayamaz ama uzman kişiler bu konuda yanlış diyor ise yanlıştır.
Yaaaaaa çok güldüm Allah da sizi güldürsün. Bir de açıklamış yorumlamış tez yazmışsınız iyi geldi sağol.Değil ya bir kere yayvan ve kısa olması yönüyle diğer tencerelerden ayrılıyor. Aslında uzun zamandır buna pilav tenceresi deniyor. Karnıyarık tenceresi diyen az kişi kaldı.
Aa birtanem de deme ya bir tane olduğunu düşünür de bencil olursa ? Bebeğim de sakıncalı ya bebeklikten cikamazsa :) oğlum iyidir oğlum diyin ama -m aitlik eki de sıkıntı olabilir sadece size ait olduğunu düşünebilirBen de çok aşkım diyorum oğluma, ama demek istemiyorum alışkanlık olmasın oğlum, bebeğim, bitanem kelimelerinin sıklığını arttırmaya çalışıyorum şu sıralar
Yani aşkım bence de gereksiz bir laf
Sen işine bak asıl mahalle karısı.Sorgulama işine bak.
Peki bunu konu olarak açtıracak ne oldu?Çocuklara "canım kızım, canım oğlum" demek varken aşkım demek bana çok yanlış geliyor. Uzmanlar doktorlar kitaplar bunlar hakkında binlerce kitap yazmış iken insanların inat ile bunun sevgi olduğunu kabul etmesi bana biraz eğitimsizlik geliyor. İsterseniz google yazıp pedagogların yazdığı şeylere bakabilirsiniz, hâlâ ortada yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorsanız o zaman buraya gelip boşuna tartışmanıza gerek yok. Kimse kimsenin anneligini sorgulayamaz ama uzman kişiler bu konuda yanlış diyor ise yanlıştır.
Terbiyesizlik yapma 4 çocuklu ve bu ülkeye yıllarını vermiş bir öğretmenim ben. Dünkü çocuksun belli, haddini aşan yorumlar yapıyorsun.Sen işine bak asıl mahalle karısı.