- 8 Haziran 2014
- 1.962
- 4.967
- 133
Cikita muz, sadece bu forumda sana hep ayni cevabi vermekten inan sikildim. PKK benim millet meclisimde beni temsil eden bir parti, bakan, iktidar filan degil. Bu yuzden ben onlardan hic bir sey isteme luksune sahip degilim ne yazik ki.. Benim tek muhatabim benim vekilim olabilir. Adi ustunde: Millet-vekili. Benim hukumetim olabilir. Benim baskanim olabilir. Pkk olamaz, ben teror orgutunle muhatap olmaya baslarsam eger, o hukumet kukla hukumet olur. Benim vekilim, temsilcim, canimi malimi emanet ettigim, maasini odedigim, hesap sorabilecegim merci PKK olur. Anladin?
oradan öyle bir derdi var gibimi görünüyor sana. nasıl yorumluyorsunuz mesajları inanılır gibi değilPkk ile savaşanla derdin ne o zaman
Pkkyı sevmiyorsan, neden rahasız oluyorsun bu operasyonlardan
Pkk ya lanet etmek ne kadar zor yaölsün diyen yok.koruyamıyorlar diyorum sen saptırma kelimeleri.
okuduğunu anla. koruyamıyorsa bu iktidar,istifa etsin. bir koruyan çıkar diyorum
pkkya kim lanet etmiyor. yine başladınız. ayrıca bana büyük harfle yazma. yasak bu. pkkya herkes lanet ediyor. ama bunu durduramıyorsa bu hükümet bırakacak bu iktidarı. istikrar diyerek geldi. nerde istikrarPkk ya lanet etmek ne kadar zor ya
AKP VARKEN HDP PKK SUÇLANAMAZ TABİ HAKLISIN
oradan öyle bir derdi var gibimi görünüyor sana. nasıl yorumluyorsunuz mesajları inanılır gibi değil
sende akpli değildin değilmi. yersek:)Bende inanamıyorum şuan zaten
Tayyip düşmanlığından, tayyip teröre karşı diye bile kızar hale gelmişsiniz. Yazık ya
ölsün diyen yok.koruyamıyorlar diyorum sen saptırma kelimeleri.
okuduğunu anla. koruyamıyorsa bu iktidar,istifa etsin. bir koruyan çıkar diyorum
bana ne geçmişten geçmişte bunlar olmadı yanlış yaptılar diye şu anda aynı şeymi olacak.Bugüne kadar bu ülkede doğudaki çocukları koruyamadığı için kim istifa etti ? Mesela 1930 da doğuda 15000 gibi bir terörist sayısı olmasını akıl alır mı ? Ama o dönem terörle mücadele kapsamında zilanda 15000 kişi öldü , kim istifa etti ?
Bazen çok anaç bakıyorsun devlet yönetimine ,ama bu işler sanıldığı gibi değil işte .
Sayende birşey öğrenmiş oldum birdaha yazmampkkya kim lanet etmiyor. yine başladınız. ayrıca bana büyük harfle yazma. yasak bu. pkkya herkes lanet ediyor. ama bunu durduramıyorsa bu hükümet bırakacak bu iktidarı. istikrar diyerek geldi. nerde istikrar
suçla suçla halkı suçla.Sayende birşey öğrenmiş oldum birdaha yazmam
Gayet istikrarlı operasyonlar sürüyor halk gözünü açar pkk ya değilde askere destek verirse istikrarlı bir şekilde sonlarıda gelecek elbet
sende akpli değildin değilmi. yersek:)
hele getirde kendiniş gereken yerde bul. mahkemedeDeğilim
Sende pkklı değilsin dimi:) devamını getirmiyim
Alınıyosun sonraaaa
sen erdoğan seversin. o yüzden bırak bu numaralarııAkpliymişim ahsjhsjshskshskshsk
Sağol kanka , benim niye haberim yok
Vatanı savunmak akplilik olmuş
Kalleşi savunmak, barışcıllık olmuş
bana ne geçmişten geçmişte bunlar olmadı yanlış yaptılar diye şu anda aynı şeymi olacak.
yada zimbabvwdede böyleydi diye örneklerle gelmeyin bana. o yanlışsa buda yanlış. ve doğru etmiyor.
Kimi suçlayayım askerimi devletimisuçla suçla halkı suçla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?