oncelıkle yasamım boyunca chp ye daha fazla oy vermıs bırı olarak yazıyorum;
akp benden 1 kere oy chp 2 kere oy aldı
ne chp lıyım ne akp lıyım ben o anda bana en dogru gelen neyse ona oy verırım.
körü körüne partı tutan bırı degılım cunku bu benı taraflı yapabılır,bakıs acımı yanıltabılır ben verdıgım oyun elestırısını yapabılmelıyım... objektıf, akılcı, ınanılmaz arastırarak gercekden vıcdanım rahat edıcek sekılde oy veren bırıyım
burda sırf hukumet karsıtı oldugu ıcın ,sırf akp ıktıdar olmasın dıye hdp ye oy veren, devlet bızı koruyamadı dıyen, cocuklar olmesın dıyen kısıler aynı kısıler :)
ben doguda yasıyorum, türkmenım etrafımdakı cogu kısı kürt hıc bı problem yasamıyoruz...
burdakı kürtler hdp ye oy vermıyor :) hendek kazmıyor, polısı, askerı, sivil halkı öldürmuyor pusu kurmuyor şerefsızlık yapmıyorlar .
okulu, hastaneyı, otobusu, camıyı yakmıyor taslamıyor, yemek yedıgı kaba pislemıyor !!!!özerklık ılan etmıyor
benımde dahıl antebın yarısından fazlasının balkonundan yaz kıs sabah aksam turk bayragı sallanıyor, sureklı yuruyusler yapılıyor terore lanet okuyor !!!
devlet bızı koruyamadı demıyor !!! sırf akp basa gelmesın dıye terorıstlerı arkalarına aldıklarını soyleyen partıye oy vermıyor , kımseyı kıskırtmıyor, algı yapmıyor, bu gavurların kökü nasıl kurur dıyor.
bı sırnak, bı dıyarbakır vs bı gazı unvanı alamıyor nıye?
devletın bızı korumasını beklemeden bız devletı koruyoruz devletımızı vatanımızı sarsacak bolecek herseyı ve herkesı tehtıt olarak gorup halk olarak bız ustumuze dusenı yapıyoruz
cahil cahil konusanlara lafım.