- 8 Haziran 2014
- 1.962
- 4.967
- 133
evet. bir suçlama yaptın maden arkasında durda adını de cesursan
Benim senin gibi olduk olmadık yalan yanlış ithamım yok
Merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet. bir suçlama yaptın maden arkasında durda adını de cesursan
müdahele ederken çocukları korusun istiyoruz. oldumuGerçekleri söylemek hakaret mi oldu
Pkknın güçlenip bu milleti bitirmesini mi istiyorsunuz
Onlara müdahele edilmesin mi istiyorsunuz
veremedin. pekiBenim senin gibi olduk olmadık yalan yanlış ithamım yok
Merak etme
veremedin. peki
diyemiyorsunda ondan. olsun cesaret farklı bir şeydirÜzülme diye sen, kıyamıyorum sana oky
gerçek chpli devleti suçlamazmış. chp diyarbakıra heyet yolluyor heyet.. kılıçdaroğlu devamlı konuşıyor. ha pardon onlarda chpli değillerdi
sana yazmadım onu.:)Ben öyle birşey mi dedim
Devleti suçlamaz mı dedim
Aa pardon, itham senin ve saraylı arkadaşının 2.adı oky
diyemiyorsunda ondan. olsun cesaret farklı bir şeydir
sana yazmadım onu.:)
bir daha yaz. kimmiş o kadar mesaj arasında kaçırmışım demekki:)Dediğimi, kaç kere yazdığımı hatırlayamıyorsan, balık yağı iç
Ilina,Sen gerçekten okuduğunu anlamıyorsan suçlancak biri varsa asker ve polis diye öne atmışım öylemi nerede atmışım göstersene
Hiç mi vicdanın yok senin ya hiç mi
Su an ve arti 14 senedir Türkiye`nin basinda hangi hükümet varsa, iyi giden herseyden ve kötü giden herseyden sorumludur.
Devlet hepimizin can güvenliginden sorumludur. Cok seymi istiyoruz ???
iyide gerçek chpli devleti suçlamaz yazan sen değilsinkiCevaplamak istedim, yasak mı :)
Ilina,
Burada bu operasyonda halkin zarar gordugunu soyeleyn herkesi asker dusmani olmakla suclayan sensin. askeri hic mi dusunmuyorsunuz deyip duran sensin. asker mi suclu diyen sensin. Yeter artik.. Askerin tepesinden dusun, yakasini birakin. Bu iste kimse askeri suclamiyor, askerin opersyon aypma veya durdurma yetkisi yok, muhatabimiz AKP diyorum, hukumet diyorum, basbakan diyorum, ikide bir asker-polis diye cikma karsimiza.. Anladin? Yoksa bir daha anlatayim mi?
bak yıne soyluyorum chp benden daha fazla oy almıs partıgerçek chpli devleti suçlamazmış. chp diyarbakıra heyet yolluyor heyet.. kılıçdaroğlu devamlı konuşıyor. ha pardon onlarda chpli değillerdi
guya bana laf carpıyorBen öyle birşey mi dedim
Devleti suçlamaz mı dedim
Aa pardon, itham senin ve saraylı arkadaşının 2.adı oky
iyide gerçek chpli devleti suçlamaz yazan sen değilsinkiç. sen yazsaydın sana derdim. :)