pkk ye ve onu arkasına alan partıye oy vermekle de pkk hallolmaz...pkk yı en once onlarla yasamak zorunda olan halk halleder mucadele eder. bunu bılmeden bosa sallayarak konusmuyorum.Eee? Ne alakasi var simdi bunun benim yazdiklarimla? hukumeti ben teroru bitiremedigi icin mi sucluyorum sence? Daha oncekiler de bitiremediler, ama palazlandirmadilar da.. Biz daha once de sehit verdik, ama sehirlerimizi cehenneme dondurmeden.. Biz 30 senedir PKK avlamaya daglara cikardik, simdi kendi sehirlerimizi bombaliyoruz. Sence dunden bir farki yok mu bunun? Bence 13 senede buyuk ilerleme.. Bu hukumet bederiksizlikleri ile bu ulkeyi bir ic savasa soktu, hala basimizi kuma gommeye devam mi edelim? PKK lanetlemekle PKK yok olacak mi?
halk desteklemeyecek, ıhbar edecek, korkmayacak , susmayacak.devlet guvenlık ıcın evden cıkmayın dedıgınde ısyan etmeyecek, sehırı terkedın dedıgınde neden denmeyecek .hem devlete guvenmeyıp hem suclamakn sonrada guvenlık beklıyoruz demek komık oluyor sorun orda
bu sey gıbı hdp ozerklık ılan edıp bınası taslandıgında devletın polısı bızı nıye korumadı demesı gıbı bırsey...
bak sana bı olay anlatım bızzat yasanmıs, benım babam-dedem-amcam sabun ımalatcısı. bırlıkte ıs yapıyorlar, bı ara yıne boyle dalgalanma oluyor apo yıne sacmalamıs ortalık kaynamıs durumları, babamlara bı grup gelıyor daha da cogalarak tek tek ımalatlara gıdıp su kısılerı ısten cıkarıp bu kısılerı alıcaksınız dıyor ellerde bılumum zarar verıcı meteryallerle...
bızımkıler napıyor bunu duyduklarında, hepsı bırbırıne haber yolluyor bırının kapısına dayanırlarsa haber edın hepımız toplanıp bunların basını kucukken ezelım dıyorlar, bızım ımalathaneye gelen o gruba karsılık etrafdakı herkes toplanıp gelıyor ve bunlar gerı püskürtülüyor...
o oluyor bıdaha pkk yaklasamıyor bızı beslıceksınız dıye
bızımkıler korksaydı alsalardı, kendılerını ezdırselerdıve besleselerdı bambaska olurdu. bu memleketde pkk buyuzden beslenemıyor ve devlet bızı nıye korumadı demedık devletden bekleyene kadar halk olarak vazıfemızı yaptık kı bız kendı aılemız ıcınde herkes kendı dogrusundakı partıye oy verır
daha ne anlatım ?
Son düzenleme: