Merhaba kız kardeşlerim,sırf bu konuyu açmak için üye oldum çünkü çevremde kimse anlamaz beni ve utanıyorum da anlatmaya..8 senelik evliyim 2.evliligim.Ben 30 eşim 42 yaşında..İlk evliliğimden 1 oğlum 2.evliligimden 2 kızım var.Bizim iyi diyebileceğim bir cinsely9n hayatımız vardı çocuklara rağmen .. Sonra eşim kendi işini kendi iş yerini kurdu ve hersey değişti zamanla..Başlarda hersey normaldi bende ona yardım ediyordum hafta içi, hafta sonu da ev ve çocuklarla ilgileniyordum. Zamanla cinsel hayatımız kötülemeye başladı önce haftada 1 ya da 2 oldu bizim normalimiz bu değildi o da benim tiplerimle oldu ve eşim ereksiyon sorunu yaşıyordu ya da ilişki sırasında başka yere bakıyordu mesela duvara odaklanıyor ya da gözünü kapatıyordu çok kavga ettim başkasını mı düşünüp benimle oluyorsun diye yemin falan etti ama daha önce yalan yere başkalarına yemin ettiğini gördüm. Sonra yan tarafımızdaki iş yeri sahibinin söylediğine göre ben yokken eşim iş yerinin kepenklerini indiriyormuş öyle oturuyormuş saatlerce iş yerinde..Nedenini sordum bana sacma açıklamalar yaptı..İşi bittiği halde iş yerinde oyalanip eve geç geliyordu .Bizim birlikte olmadığımız zamanlarda çamaşırlarını sperm lekesi görüyordum. Aldatma değil ya kendini tatmin ediyor ya da chat sitelerinde takiliyordu tabi yine yeminler falan.Ben zaten tatmin olmuyorum ilişkide bu sorunlardan dolayı birde seyrek oluyor derken iş yeri depremde yıkıldı. Deprem bölgesinde oturuyorduk o sıra da ben boşanmaya karar vermiştim. Deprem olunca eşimin de kuzenleri ölünce üzülüp bu konuyu kapattım..Biz normale dönüp eve geçince homoffice çalışmaya başladık. Bu sefer de işçi tuttu kendisi haftada 2 gün işe gidiyor(dağıtım işi) ve hergün sabahlara kadar balkonda oturup sabah yatiyor gündüz de akşam üstüne kadar uyuyor cinsellik yine seyrek ve yorulacak bisey yapmıyor evde yani hep..Ama cinsellik konteynerda yaşarken de iyiydi eve geçince yine seyrek..Ben kavga ederek biraz düzeliyor sonra yine aynı..Bana karşı isteği yok beni mi beğenmiyor diyerek genital estetik yaptırdım yok yine aynı adam merak edip oraya baktı mı birlikte olurken emin değilim gözünü kapatiyor falan ben ona bakmadığım zamanlarda.. Görev gibi yapiyor hep..Sabah ben uyurken geliyor yanıma bence telefondan biseyler izleyip geliyor sonra benimle olurken onları düşünüyor.Genital estetik olduğum zaman bile istemediği halde onu kendim iliskiye giremediği halde mutlu olsun diye tatmin ettim oral olarak ..o da benim teklifimle oldu.Kızlar ben çok mutsuzum ve çirkin değilim kendimi beğeniyorum ama adam mast bağımlısı sanırım. Bana isteği yok başkalarını düşünüp benimle olması çok zoruma gidiyor 3 çocuğum var diye bu şekilde hayatımı sürdürmeli miyim onlar için ama ben çok mutsuzum ve evde çok tartışma oluyor başka konulardan da bu konudanda..Boşanmak istesem cocuklarin vilayetini verirsin bosaniriz o zaman diyor Çocuklarımı veremem ,boşanmakta istemiyor ona göre bir sorun yok ama ben çok mutsuzum ve eşim için geldim bu şehire ailem ve arkadaşlarım çok uzakta çok yalnızım sosyal hayatimizda yok hiçbir yere gitmeyiz ailecek mesela.Adam sadece telefonuyla vakit geçiriyor çok üzgünüm cocuklar için bu hayata katlanayim mı bosanayim mı lütfen akıl verin