Aile Planlaması Çocuklar arası yaş farkı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
7 değilde 11 yaş var bir sıkıntımız yok maşallah...aksine kardeşini çok seviyor Maşallah

benimkilerin arası tam 4 yaş. büyük kızım artık kendi işlerini halledebilecek, kendini idare edebilecek bi yaştaydı. uzmanlarda 4 yaş diyor genelde. planlı değildi tesadüftü bizimki. kardeşlerin arasında az yaş olması anne için çok zor. bakımı vs. hangisi nasıl büyüdü anlamaz insan. bence en az 3,5-4 yaş ideal. aradaki yaş farkı cok oluncada kardes cok kıymetli oluyo. en küçük kardeşimle aramda 10 yaş var. o kadar çok severdim ki küçükken ben büyüttüm diyebilirim

Peki iki çocukla çalışan anne olmak nasıl
Yani zor tabi ablam bazı zamanlar uykusuz kalıyor fln öyle gidiyor işe ayakta uyuduğu oluyor kızı yaş olarak biraz büyük dediğim gibi yardımcı oluyor annesine bizde yardımcı oluyoruz tabi ki ama tek çocuğa bakmak bile zorken iki çocuk tabi ki zorluyor

Kardesimle aramda 13 yas fark var 26 yaşında ki biriyle 13 yaşındaki biri ne kadar anlasabilirse o kadar anlaşıyoruz:)) o kore sarkilari filmleri ünlülerinin posterlerini odasının duvarına asmakla meşgulken ben 2 bebeğimle nasil basa cikacagimin peşindeyim:))

Yani yas farki büyüdükçe jenerasyonda değişiyor ve kardes değilde anne yarısı oluyorsun artik

Bence böyle..tabiki kardeşimi çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…