• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Çocuklar arası yaş farkı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
7 değilde 11 yaş var bir sıkıntımız yok maşallah...aksine kardeşini çok seviyor Maşallah 😊

benimkilerin arası tam 4 yaş. büyük kızım artık kendi işlerini halledebilecek, kendini idare edebilecek bi yaştaydı. uzmanlarda 4 yaş diyor genelde. planlı değildi tesadüftü bizimki. kardeşlerin arasında az yaş olması anne için çok zor. bakımı vs. hangisi nasıl büyüdü anlamaz insan. bence en az 3,5-4 yaş ideal. aradaki yaş farkı cok oluncada kardes cok kıymetli oluyo. en küçük kardeşimle aramda 10 yaş var. o kadar çok severdim ki küçükken ben büyüttüm diyebilirim

Peki iki çocukla çalışan anne olmak nasıl 🥰
Yani zor tabi ablam bazı zamanlar uykusuz kalıyor fln öyle gidiyor işe ayakta uyuduğu oluyor 😂 kızı yaş olarak biraz büyük dediğim gibi yardımcı oluyor annesine bizde yardımcı oluyoruz tabi ki ama tek çocuğa bakmak bile zorken iki çocuk tabi ki zorluyor 😊

Kardesimle aramda 13 yas fark var 26 yaşında ki biriyle 13 yaşındaki biri ne kadar anlasabilirse o kadar anlaşıyoruz:)) o kore sarkilari filmleri ünlülerinin posterlerini odasının duvarına asmakla meşgulken ben 2 bebeğimle nasil basa cikacagimin peşindeyim:))

Yani yas farki büyüdükçe jenerasyonda değişiyor ve kardes değilde anne yarısı oluyorsun artik

Bence böyle..tabiki kardeşimi çok seviyorum.

Back
X