Çocuk varken çok zor oluyor çocuk yokken de pek iş yapmazdım ama hepsi pratikliği çocuk olunca değişti affedersen ev b.k götürüyorBen çocuk uyurken yapıyordum genelde zaten çocuğun olmadığı zamandaki gibi bir kerede bitirmek mümkün degil
Kızım da uyku düzeni iyi değil ya en az 30dk uyuyor 30 dk içinde hepsini halledemiyorum nasıl olucakBen cocuklar uyudugunda yapiyorum.Oglen uykusuna yatarlar 1 gibi 2 saat uyusalar bile evimi supuruyorum siliyorum toz aliyorum.sonra 5 gibi yine uyurlar bu sefer yemegimi yaparim.Tabi bu sirada kirlileri atarim makineye onlarda yikanir bu sure zarfinda aksam uykusuna gectiklerindede asarim hal olur.ütu varsada haftada bi onlarida yaparim gunluk tuvalet banyoda dezenfekte ederim.Duzenini ayarlarsan hallolur.
2ay sora ise basliycam bakalım o nasıl olucakesasen şimdi daha kolay
zira henüz hareketli değil
uyanıkken de sen devam et öbür odada temizliğe
yatağında biraz mıkırdansın
bazen süpürge sesi ile uykuya da devam ediyorlar
Hamilesin bence iş yapma eşin annen yapsın bende hamileyken hiç iş yapmadım eşim yaptirmiyordu can daha önemli. Bebeğini neden kaybettinizDip köşe temizlik yapmayalı çoook zaman oldu.
5,5 yaşında bir kızım var ve bir de hamileyim.
Pislik içinde kalmayacak şekilde silip süpürüyorum, bazen annem bazen eşim yardım ediyor.
En büyük temizliğimi tam bir sene önce taşınırken yapmıştım. Şimdi peyderpey yapıyorum.
bir günü mutfağa ayırıyorum mesela, ertesi gün camları siliyorum gibi gibi. En son ocak ayında bebeğimi kaybettiğimde hayatta hiç bir şeyin candan kıymetli olmadığını idrak ettim.
Olduğu kadar yapıyorum ve kendimi hiçç yormuyorum.
Kendimi parçalarcasına temizlik yapmaktansa kızımla kocamla vakit geçiriyorum.
Yok zaten artık olduğu kadar yapıyorum.Hamilesin bence iş yapma eşin annen yapsın bende hamileyken hiç iş yapmadım eşim yaptirmiyordu can daha önemli. Bebeğini neden kaybettiniz
Bende o evlat acısını çok iyi biliyorum
Gece uykusna kacta geciyir.Benimkiler 10 gecer o saatlerde yatiyorsa aksamda yapabilirsinKızım da uyku düzeni iyi değil ya en az 30dk uyuyor 30 dk içinde hepsini halledemiyorum nasıl olucak
Akşam yapamam çok yoruluyorumGece uykusna kacta geciyir.Benimkiler 10 gecer o saatlerde yatiyorsa aksamda yapabilirsin
Anladim arkadasim.Arkadaslarinin dedigi gibi yarim saate uyusa bir odadan basla sik supurme isi yarim saatini almaz zaten.Babasi evde olugu zama emanet et dip kose yaparsin sadeceAkşam yapamam çok yoruluyorumbebek uyuyunca bende uyuyorum zaten iki saate bı uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?