- 20 Eylül 2019
- 33
- 12
- 25
-
- Konu Sahibi Degismesigerekenler
Yeni konu acip derdinizi orda anlatirsaniz daha iyi olur.. Bu sekilde millet gormez mesajınızı..Kızlar bende boşanmak istiyorum 3 senelik evliyim 9 aylık kıızm var eşim zorbanın teki hep kavga ediyoruz arada şiddet görüyorum ama sadece ağzımı falan kapatıyor bağrıyorum diye ailesi çok yobaz eşim esrar ayrıca alkol sigara falanda içiyor du geçen yemin etti esrar içmicem diyekızımın üstüne içmicem diye kendisi karı kızla alakası olmayan normal düz bir adam ama ben onu sevmiyorum affedersiniz aynı yatakta bile yatmıyorum istemiyorum ayrıca çok geri kafalı beni hiç takmıyo eve geliyor yüzüme bakmıyor hep elinde telefon instagramda geziyor benle hiç muhabbrt etmiyor bin kere konuştum düzel diye hep aynı işte bende soğudum annemgile söyledim ayrılcam kesin diye şuan annemgildeyim 1 2 hafya kafanı dağıt dediler ama daha öncekiler gibi değil bu sefer çok ciddiyim çünkü harbiden sevmiyorum bitirdim kızımda var önceden annemgile gelir gelmez ona yazardım öfkeli bi şekilde şimdi öfke bile hissetmiyorum sadece ondam ayrılmak kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum nolur akıl verin napayım ailemide ezip üzmek istemiyorum ama bu evede dönemezsin diolar napcam sizce gidiyimmi adliyeye boşanma davası açayımmı yoksa bu adama gerimi döneyim ya ama hiç sevmiyorum adamo gram sevmiyorum
Canım önce eşin 2 yıldır kumar oynamıyor madem bitirmiş bunu dillendirmen garip geldi. Madem kumarla ilgili olanı affetmişsin o zaman unutacaksın.
Nafakayı maaşa göre alırsın çocuk içinde alırsın ama eşinin maaşı düşükse çok komik rakamlar görebilirsin.
Tartışmaların iki taraflı ve alttan almama ile ilgili olduğunu söylemişsin bence düzeltmeye çalışsan fena olmaz. Üniversite mezunları açıkta geziyor öyle kaymakamlık valilik para savurmuyor 100 lira alırsın ben bunu nereye harcasam diye kendinde şaşarsın. Öyle asgari ücretle bir de çocuk 1000 lira kreşe sadece vereceksin. Kira su elektrik giyim??
Kısadan sana şunu sorayim ayrılınca hayatının daha iyi olacağına inanıyor musun?
Evde küfür hakaret var. Evde küfür hakaret var. Hiç kimse bunu hak etmiyor, hele bir çocuk. Tabiki boşanmak en iyisi.
Bide "sen alttan alsana" minvalinde yaziyorsun. Niye? Sirf kadinmi diye? Adam evladin doğumunda bile iddaa oynuyordu, o niye alttan almiyor?
D Degismesigerekenler Tabiki önce olanaklarini araştir, bir avukata daniş, ondan sonra boşan. Gerekirse bir müddet annende kalip, sonra para birikitirip taşinirsiniz oğlun ile.