Çocukla boşanmak ne kadar doğru ?

Kızlar bende boşanmak istiyorum 3 senelik evliyim 9 aylık kıızm var eşim zorbanın teki hep kavga ediyoruz arada şiddet görüyorum ama sadece ağzımı falan kapatıyor bağrıyorum diye ailesi çok yobaz eşim esrar ayrıca alkol sigara falanda içiyor du geçen yemin etti esrar içmicem diyekızımın üstüne içmicem diye kendisi karı kızla alakası olmayan normal düz bir adam ama ben onu sevmiyorum affedersiniz aynı yatakta bile yatmıyorum istemiyorum ayrıca çok geri kafalı beni hiç takmıyo eve geliyor yüzüme bakmıyor hep elinde telefon instagramda geziyor benle hiç muhabbrt etmiyor bin kere konuştum düzel diye hep aynı işte bende soğudum annemgile söyledim ayrılcam kesin diye şuan annemgildeyim 1 2 hafya kafanı dağıt dediler ama daha öncekiler gibi değil bu sefer çok ciddiyim çünkü harbiden sevmiyorum bitirdim kızımda var önceden annemgile gelir gelmez ona yazardım öfkeli bi şekilde şimdi öfke bile hissetmiyorum sadece ondam ayrılmak kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum nolur akıl verin napayım ailemide ezip üzmek istemiyorum ama bu evede dönemezsin diolar napcam sizce gidiyimmi adliyeye boşanma davası açayımmı yoksa bu adama gerimi döneyim ya ama hiç sevmiyorum adamo gram sevmiyorum

Yeni konu acip derdinizi orda anlatirsaniz daha iyi olur.. Bu sekilde millet gormez mesajınızı..

Evde küfür hakaret var. Evde küfür hakaret var. Hiç kimse bunu hak etmiyor, hele bir çocuk. Tabiki boşanmak en iyisi.

Bide "sen alttan alsana" minvalinde yaziyorsun. Niye? Sirf kadinmi diye? Adam evladin doğumunda bile iddaa oynuyordu, o niye alttan almiyor?

D Degismesigerekenler Tabiki önce olanaklarini araştir, bir avukata daniş, ondan sonra boşan. Gerekirse bir müddet annende kalip, sonra para birikitirip taşinirsiniz oğlun ile.

Kavga gurultu icinde buyuyecegine ayri evde buyusun cocuklar. Mumkunse tabii.. bir arada kavga gurultu icinde buyuyen cocuklarin karakterlerinde bi tuhaflik oluyor genelde.

Kadın olduğu için değil elbette. Sadece biraz gerçekçi olun. Ailesinin evinde türban baskısı göreceğini, dul denilip baskı kurulacağını yazmış. Tabi senin için ailenin evine git demek kolay.

2 yıldır kumar oynamadığını söylemiş. Geçmişi geçmişte bırakmak gerek. madem hazmedemiyorsun kumar oynarken ayrılacaktın. Kumarı bıraktıktan sonra değil.

Bıkmışlık var ikimizde alttan almıyoruz diyor yani tek taraflı değil sıkıntı.

Annenin evine git para biriktir ne ya Allah aşkına çalışmayan kadın annesinin yanına gidince nasıl bir para biriktirecek merak ediyorum. Gerçi hoş dışarda her yer dolgun ücretle çalışacak eleman arıyor. Bir çocuğun giderlerinden haberi olmayanlar var sanırım. Ben dediğimi tekrar ediyorum. Ayrıldığında hayatının daha iyi olacağından emin misin?

ilk başlarda herşey zormuş gibi geliyor yalnızlık korkusu sarıyor,sonra alışıyorsun daha da güclü oluyorsun.. yeterki iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…