- 2 Haziran 2019
- 542
- 6.967
- Konu Sahibi Degismesigerekenler
Bir kadına verebilecek en güzel desteği verdiniz kendimede pay çıkarıyorum burdan. Çok mutlu olun bebeğinizle inşAllah . darlyda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet şuandada gezmiyorum giymiyorum o zamanda tasarruf ederim en azından her gün küfür yemem hakaret yemem .hayır affetmedim oğlum için katlandım demek daha doğru olurCanım önce eşin 2 yıldır kumar oynamıyor madem bitirmiş bunu dillendirmen garip geldi. Madem kumarla ilgili olanı affetmişsin o zaman unutacaksın.
Nafakayı maaşa göre alırsın çocuk içinde alırsın ama eşinin maaşı düşükse çok komik rakamlar görebilirsin.
Tartışmaların iki taraflı ve alttan almama ile ilgili olduğunu söylemişsin bence düzeltmeye çalışsan fena olmaz. Üniversite mezunları açıkta geziyor öyle kaymakamlık valilik para savurmuyor 100 lira alırsın ben bunu nereye harcasam diye kendinde şaşarsın. Öyle asgari ücretle bir de çocuk 1000 lira kreşe sadece vereceksin. Kira su elektrik giyim??
Kısadan sana şunu sorayim ayrılınca hayatının daha iyi olacağına inanıyor musun?
Ağlattınız beni ..umarım çook mutlu olursunuz Çok teşekkür ederim evet bir süre katlanıp para biriktirmek çok mantıklıben baba evine geldim bugün. 9 aylık bir oğlum var. Iş aramaya çıkacağım yarın sonra ufaktan paramı toplayıp ayrı eve geçeceğim. Bebeğime analığım bakacak. Inşallah çok güzel hayallerim var. Bazen gitmek inanın kalmaktan daha kolay. Herşeyi bitirmişsiniz vlbizim gibi. Evladınızın öyle bir ortamda daha kötü olacağını düşünüyorum.
Bazen arkanıza bakmamak gerek bunu öğrendim bugün bir kez daha. Içim acıyor uyuyamıyorum ama ağlamıyorum da. Kaybettiklerime değil de kazanacaklarıma seviniyorum. Kendim için oğlum için hep mücadele vericem. Biz kadınlar aslında o kadar güçlüyüz ki isteyipte yapamayacağımız hiçbirşey yok. Lütfen inanın..
Oğlunuz büyükmüş benimkinden kreşe verebilirsiniz. Bir müddet aile ile kalıp para toplayıp ayrılabilirsiniz.
Benim tek temennim oğlum ve kendime huzurlu mutlu sıcacık minicik bir yuva kurmak. Ve kendimde o gücü bugün gördüm. Omuzlarımdan koca bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Evet biraz buruğum ama bu günler geçecek.
Oğlumla her huzurlu sabaha uyandığımda iyi ki diyeceğim. Bu adımı iyi ki attım. Şimdi daha mutluyuz.
Sizi mutlu etmeyen üzen herşeyden kaçın. Bir hayat kurmak belki zor ama şöyle düşünün evlenirkende yeni bir hayat kuruyordunuz. Ne kadar zor olabilir ki. Insanlar en fazla 1 ay konuşr ailen en fazla 1 yıl konuşr ama sen huzurlu mutlu koca bir ömür kazanmış olacaksın.
Şimdi dik dur ve ben yapabilirim de. Bir kadının isteyipte yapamayacağı hiçbirşey yoktur kendinize inanın.
Herşeyi yazıp uzatmak istemiyorum üzerime yürüyor ,oğlum hasta olsa hastaneye götürmeye nazlanıyor ,saçı kesilecek berbere götürmüyor eve sadece para getirmekle olmuyor bazı şeylerEvet şuandada gezmiyorum giymiyorum o zamanda tasarruf ederim en azından her gün küfür yemem hakaret yemem .hayır affetmedim oğlum için katlandım demek daha doğru olur
28 yaşındayım önlisans mezunuyumEgitim durumun nedir? Kac yaşındasın?
Risk almak istememeskiden idda oynayan birisinden nekadar nafaka alabilirsinki....yine baslayacaktir muhtemelen. Yavastan alin önce ise girip gizli bir sekilde Para biriktirin yavastan düzeninizi kurun .Hazir oldugunuzda acin davayi tabi bu sürecte extra korunmayi unutmazdim yerinizde olsam..
Cok gencsin.. Bölümün ile alakali bi is yapma sansin nedir?28 yaşındayım önlisans mezunuyum
Siz terapi alacaktiniz, herşeyi eşinize anlatmıştıniz. Boşanmak hâlâ gündemde mi?Bir kadına verebilecek en güzel desteği verdiniz kendimede pay çıkarıyorum burdan. Çok mutlu olun bebeğinizle inşAllah . darlyda
Gülebilmeniz beni üzdü. Hoş gerçi aglasaniz o da üzerdi beni.Risk almak istemem
Siz terapi alacaktiniz, herşeyi eşinize anlatmıştıniz. Boşanmak hâlâ gündemde mi?
Çok üzüldüm.. Allah yardımcınız olsun..Evet ilaç kullanımına başladım. Anlattım. Biliyor herşeyi ama malesef ki bu boşanmamıza veya evdeki huzursuzluğa çare olmadı.
Çok üzüldüm.. Allah yardımcınız olsun..
Olmuyorsa olmuyordur... Asılamayacak gibiyse.. Bilemem..İnsanın en rahat ettiği yer kendi evi..Bence boşanma aldatma yoksa idare et..Merhaba ,3 yıllık evliyim eşimle birbirimizi pek tanımadan evlendik .Evliliğimin ilk aylarında iddia oynuyordu .Araba almak için altınları bozdurduk tüm parayı gizlice iddiaya yatırıp kaybetti boşanmak istedim hamile olduğumu öğrendim bir şans daha verdim.
Doğumuma bir ay kala aldığı maaşını yine iddiaya yatırdı Doğum masraflarımı kendim karşıladım..
Ailesi yardımcı oldu zora düştüğümde.Doğumumda bilezik taktı annesi vs. Halada destek olurlar mahcubiyetlerinden.
Eşim çok sinirli hakaret küfür hepsi var .İddiayı bıraktı oğlumuz doğduğundan beri ama hiçbir konuda anlaşamıyoruz sürekli didişme halindeyiz.İkimizde alttan almıyoruz çünkü bende bıkmışlık var .Cinsel anlamdada duygusal anlamdada hiçbirşey hissetmiyorum artık .
Oğlum 2 yaşında .Boşanmak istiyorum ama oğluma gözü gibi bakacak kimse yok ben çalışırsam. Ailemin evindede rahat edemeyeceğim biliyorum türban baskısı yapılacak sen dulsun öyle yapma böyle yapma denilecek .
Sormak istediğim boşansam ne kadar nafaka alırım nasıl geçinirim var mı çocuğuyla kendi yaşamını sürdürebilen örnek güçlü kadınlar :)
Hayatın ta kendisi ni yazmışsınCanım önce eşin 2 yıldır kumar oynamıyor madem bitirmiş bunu dillendirmen garip geldi. Madem kumarla ilgili olanı affetmişsin o zaman unutacaksın.
Nafakayı maaşa göre alırsın çocuk içinde alırsın ama eşinin maaşı düşükse çok komik rakamlar görebilirsin.
Tartışmaların iki taraflı ve alttan almama ile ilgili olduğunu söylemişsin bence düzeltmeye çalışsan fena olmaz. Üniversite mezunları açıkta geziyor öyle kaymakamlık valilik para savurmuyor 100 lira alırsın ben bunu nereye harcasam diye kendinde şaşarsın. Öyle asgari ücretle bir de çocuk 1000 lira kreşe sadece vereceksin. Kira su elektrik giyim??
Kısadan sana şunu sorayim ayrılınca hayatının daha iyi olacağına inanıyor musun?
Her evde kavga gürültü illa ki oluyor..Olmuyorsa olmuyordur... Asılamayacak gibiyse.. Bilemem..İnsanın en rahat ettiği yer kendi evi..Bence boşanma aldatma yoksa idare et..
Cok yoruluyordur benimki de herseye naz yapıyo sorumluluklarım benim de çoğalıyor bu yüzdenHerşeyi yazıp uzatmak istemiyorum üzerime yürüyor ,oğlum hasta olsa hastaneye götürmeye nazlanıyor ,saçı kesilecek berbere götürmüyor eve sadece para getirmekle olmuyor bazı şeyler
Aynen aldatma yoksa idare edin kv de destek şükür ki..bosanınca hersey günlük gülistanlık degil ne yazık kiGülebilmeniz beni üzdü. Hoş gerçi aglasaniz o da üzerdi beni.
İddaa eskide kalmış, ortada bir yavrucak var, bir yuva yıkmak kolay değil ki, tekrar deneme şansınız yok mu?