Çocukla boşanmak ne kadar doğru ?

Evet şuandada gezmiyorum giymiyorum o zamanda tasarruf ederim en azından her gün küfür yemem hakaret yemem .hayır affetmedim oğlum için katlandım demek daha doğru olur

Ağlattınız beni ..umarım çook mutlu olursunuz Çok teşekkür ederim evet bir süre katlanıp para biriktirmek çok mantıklı

Evet şuandada gezmiyorum giymiyorum o zamanda tasarruf ederim en azından her gün küfür yemem hakaret yemem .hayır affetmedim oğlum için katlandım demek daha doğru olur
Herşeyi yazıp uzatmak istemiyorum üzerime yürüyor ,oğlum hasta olsa hastaneye götürmeye nazlanıyor ,saçı kesilecek berbere götürmüyor eve sadece para getirmekle olmuyor bazı şeyler

eskiden idda oynayan birisinden nekadar nafaka alabilirsinki....yine baslayacaktir muhtemelen. Yavastan alin önce ise girip gizli bir sekilde Para biriktirin yavastan düzeninizi kurun .Hazir oldugunuzda acin davayi tabi bu sürecte extra korunmayi unutmazdim yerinizde olsam..

biraz daha sabret o sıra da para biriktir oğlun büyür tuvalet alışkanlığını öğretirsin işini bulur çocuğuna kreşi bulur öyle boşanırsın

Olmuyorsa olmuyordur... Asılamayacak gibiyse.. Bilemem..İnsanın en rahat ettiği yer kendi evi..Bence boşanma aldatma yoksa idare et..

Hayatın ta kendisi ni yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…